characters characters

Clubul Click pentru Femei. Din secretele unui stil de viata sanatos

06 mai 2014    |   698 vizualizări
Marti, 20 mai, ora 18, la Hotel Phoenicia, sunteti invitate la Clubul Click pentru Femei, o intalnire de suflet pentru toti cei care vor o schimbare in viata lor. “Nu e niciodata prea tarziu ca tu si familia ta sa incepeti un stil de viata sanatos” este sloganul lunii.

In conditiile tot mai solicitante ale vietii cotidiene, multe persoane de confrunta cu lipsa de timp alocat pentru sine si familie, stress, alimentatie dezechibilbrata, sedentarism, fragilitate psihica si intregul lant de afectiuni pe care acestea le genereaza.

Ce inseamna “stil de viata sanatos” pentru mine si familia mea? Cum fac fata asaltului inselator al publicitatii si sfaturilor “dupa ureche”? Ce, cat si cum mananc? Cum imi invat copilul sa manace “ce trebuie”? Dar oare stiu “ce trebuie”? Cum ma protejez fata de miturile despre nutritie si diete? Ce pun in loc? Cum citesc si interpretez corect mesajele pe care mi le da corpul si mintea?

Revista Click pentru Femei si www.suntparinte.ro va invita la un dialog deschis cu Simona Tivadar, medic primar diabet și boli de nutriție, dr. Zorela Sgarbura, ambasador campania „Fibromul uterin. Află, discută, decide!“ si cu Diana Bart, moderatoarea emisiunii “Click Pofta Buna” de la Prima TV . Nici o intrebare nu e tabu, nici o ingrijoare nu trebuie sa ramana neimpartasita, nici o problema nelamurita.

Accesul este liber, pe baza inregistrarii la adresa pentrufemei@click.ro, sau la telefon 0372. 130.241

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu