characters characters

CLEVER Children Sectorul 1 anunta inceperea inscrierilor pentru cursul “GO game for Clever Kids”.

05 decembrie 2013    |   358 vizualizări

CLEVER Children Sectorul 1 anunta inceperea inscrierilor pentru cursul “GO game for Clever Kids”.

Cursul se adreseaza copiilor cu varste intre 6 – 13 ani si are drept scop sa dezvolte armonios, prin practicarea jocului multimilenar de GO, atat inteligenta rationala (IQ), cat si inteligenta emotionala (EQ), atat abilitatile logice, cat si cele creative, dar si personalitatea copilului si adolescentului.

Perioada curs: 11 ianuarie – 15 februarie (Sambata)
Durata program: 6 cursuri de cate 1 h si 50 min
Orar: 11.30 – 13.20 si 16.30 – 18.20
Locuri: 12 copii/ grupa KIDS & TEENS

OBIECTIVELE STRATEGICE SI PE TERMEN LUNG ALE CURSULUI

•    Puterea de concentrare a copiilor, simultana si pro-activa, creste simtitor.
•    Performantele scolare comparative cu cele ale colegilor de generatie sunt mult mai bune.
•    Insusirea unui limbaj universal de comunicare care va oferi copiilor multe oportunitati de integrare in diverse domenii de activitate precum management, politica, diplomatie, armata, medicina sau educatie, la nivele de top.
•    Formarea si educarea intelectuala, emotionala si morala a viitorilor lideri. Performantele manageriale ale conducatorilor asiatici se datoreaza faptului ca, in orice domeniu de activitate sau la oricare nivel decizional, acestia sunt practicanti ai jocului GO.


PORTOFOLIUL EDUCATIONAL AL ELEVULUI

Odata cu inscrierea in cadrul programului “GO game for Clever Kids”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children. La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “GO game for Clever Kids” cu filigran care completeaza portofoliul educational al elevului. Diploma va fi insotita de foaia matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului “GO game for Clever Kids”.

Mai multe informatii despre continutul fiecarui curs, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-1.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 1,  va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector1@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul1 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul1
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu