characters characters

Citeste editiile noi ale revistelor Terra Magazin, Doxi si Pipo si primeste supercadouri!

06 noiembrie 2013    |   251 vizualizări
Cu Terra Magazin nr. 179 ai un dosar special dedicat vulcanilor si o macheta 3D cadou. Citeste mai multe despre tipuri de eruptii vulcanice, biodiversitatea din Insulele Galapagos. Descopera cel de-al 3-lea exponat din cadrul proiectului national ISTORIA LUMII VII IN 10 EXPONATE, realizat in colaborare cu Muzeul de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, si evolueaza impreuna cu cea mai noua tableta AllView, City + pe care o poti castiga. Detalii pe www.terramagazin.ro si Facebook Revista Terra Magazin.

A aparut Doxi nr. 97 cu o editie speciala dedicata Romaniei si doua supercadouri:
puzzle 3D si un catalog Panini Monster High cu 6 abtibilduri.

Din cuprins: Alfi stie cine a creat limba romana, descopera cum arata viata romanilor acum 100 de ani  si citeste despre drepturile tale. Confectioneza-ti drapelul national si participa la concursurile din revista. Te asteptam si on-line pe www.doxi.ro si pe pagina Facebook Revista Doxi.

Revista PIPO nr. 113 te primeste sub “umbreluta magica”. Primesti cadou mingiuta schimbatoare, care se roteste si isi schimba culoarea. Invata sa-ti faci propriul tablou meteo care te ajuta sa cunosti principalele fenomene meteorologice specifice anotimpurilor. Afla mai multe despre oine si ciuperci si pregateste-te pentru Ziua Mondiala a Salutului.Te asteptam si on-line pe www.pipo.ro si pe Facebook/Pipo Lumea generatiei PRE.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu