characters characters

Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci aniverseaza un an de la deschidere

26 septembrie 2012    |   472 vizualizări

Fundatia Nadia Comaneci are placerea sa va invite vineri, 28 septembrie 2012, la ora 16.00 la evenimentul de aniversare a unui an de activitate a Centrului sportiv-educativ MiniMe.

Evenimentul va avea loc la Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci din Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti.

Centrul MiniMe a fost deschis in luna octombrie 2011, iar de atunci peste 400 de copii au participat la activitatile organizate in cadrul centrului. Centrul MiniMe cuprinde o sala de sport pentru copii si o sala de curs, in care au loc ateliere si cursuri de dezvoltare personala si sportiva pentru copii cu varste cuprinse intre 1-12 ani.

Cursurile cele mai frecventate sunt cursurile de dezvoltare prin sport, urmate de cursurile de indemanare si creativitate.

Timp de doua ore, intre orele 16.00 si 18.00, participantii la evenimentul aniversar vor putea sa viziteze Centrul MiniMe, sa afle mai multe informatii despre activitatile desfasurate in cadrul centrului, dar si sa primeasca un autograf de la insasi Nadia Comaneci pe cartea autobiografica „Scrisori catre o tanara gimnasta”. Cartea va putea fi cumparata cu ocazia evenimentului la pretul de numai 10 lei.  
 
Evenimentul se va deschide cu o tombola la care participa toate persoanele care sosesc la sediul Fundatiei pana la ora de incepere a evenimentului si se inscriu la concurs. Vor fi oferite, prin tragere la sorti, 10 locuri la cursurile de sport pentru copii de 1-12 ani, desfasurate in cadrul Centrului MiniMe, 10 carti “Scrisori catre o tanara gimnasta“ si un premiu special constand intr-o carte “Scrisori catre o tanara gimnasta“ si o papusa Nadia, toate cu autograful marii gimnaste.  


Cartea autobiografica „Scrisori catre o tanara gimnasta”, scrisa de Nadia Comaneci, a fost lansata anul acesta in preajma Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, la 36 de ani dupa primul 10 primit de Nadia in cadrul Olimpiadei de Vara de la Montreal.

Lucrarea a fost editata la Editura Humanitas si este un proiect al Fundatiei Nadia Comaneci, derulat cu sprijinul Romtelecom - Dolce Sport si Gatorade.

Fondurile stranse din vanzarea cartii vor fi utilizate de Fundatia Nadia Comaneci pentru dezvoltarea activitatii Centrului MiniMe.

Printre invitatii la eveniment se numara admiratori ai Nadiei Comaneci, parteneri ai Fundatiei Nadia Comaneci si ai Centrului MiniMe, copiii si parintii care frecventeaza cursurile Centrului MiniMe, reprezentanti mass media.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu