characters characters

Cele opt schimbari majore ce vor influenta scoala romaneasca in 2012

05 ianuarie 2012    |   753 vizualizări
Introducerea clasei pregatitoare, saptamana „Scoala, altfel”, finantarea de la bugetul de stat a elevilor care invata in scoli private, reintroducerea invatamantului profesional si renuntarea la titularizare- sunt cateva dintre prevederile noi ce vor intra in vigoare incepand cu anul 2012.

O masura a carei aplicare are inca multe necunoscute este cea a obligativitatii clasei pregatitoare, ce va fi organizata fie in gradinite, fie in scoli.

Articol complet: Evz.ro


Comentează:
4 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • maria ilincescu
    maria ilincescu    10.01.2012 - 12:42
    Bine zice Catalin,n-au nevoie de oameni capabili, cu competente psihopedagogice si metodice, manageriale si psihosociale- de cei care nu stiu bine limba romana dar au licenta cu 10!Daca n-au chemare dar au bani si relatii ii vezi "cocotati " pe functii de :directori sau inspectori."Sa vezi munca colosala cu prostul care are scoala!"
  • Utilizator Anonim
    ella    06.01.2012 - 17:09
    Toate sunt "schimbari" ce vizeaza inv. preuniversitar. Acolo unde, de bine de rau, treaba merge. Iar la clasele I-IV se munceste pe branci. Inv. universitar scoate prosti pe banda, vin "profesori" in scoli, ii vedem cu ochiul liber, de-a dreptul tampiti...dar profesori. Si carte nu stiu cat un elev de clasa a IV-a. Ei formeaza tanara generatie. Daca ai profesor slab , nu poti fii elev bun. NU ai DE LA CINE invata.
  • Utilizator Anonim
    claudiu    05.01.2012 - 15:40
    cei care au in mana puterea sterg cu noi rahatul de pe jos.asa ca au ei chef sa faca, cica, ¨curat¨.schimbarile astea se fac doar pentru a produce cat mai multi prosti. insa lor le scapa ceva: prosti, prosti..., dar multi...
  • Utilizator Anonim
    Catalin    05.01.2012 - 10:23
    Vor distruge invatamantul sistematic, il vor transforma in orice e posibil orientat doar catre profit iar calitatea va scadea dramatic (nu ca ar fi buna dupa 20 ani) pentru ca astia de conduc lumea, nu au nevoie de oameni bine informati, educati si mai ales capabili sa gandeasca critic. :)