characters characters

Cele mai bune oferte educationale pentru copii se reunesc la KidsEducation, un eveniment unic in Romania

06 februarie 2014    |   349 vizualizări
Prima editie a targului KidsEducation isi propune sa reuneasca cele mai bune oferte educationale pentru copii, dintre cele disponibile in prezent in Romania. Evenimentul se va desfasura in perioada 25-27 aprilie la Palatul Copiilor din Bucuresti si va reuni firme, institutii si organizatii care ofera servicii de educatie premium pentru copii.

”Ca parinte, imi doresc sa-i ofer copilului meu cea mai buna educatie posibila. In prezent, exista numeroase oferte in acest domeniu, iar alegerea poate deveni dificila. De aceea am creat KidsEducation, pentru a facilita parintilor alegerea unor oferte educationale performante. potrivita cu personalitatea copiiilor lor. Fie ca ne gandim la o gradinita, o scoala, un after-school, la cursuri extracurriculare sau chiar la jucarii si jocuri educative, KidsEducation este locul in care puteti face o alegere informata pentru educatia copiilor dumneavoastra.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Targul de oferte educationale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

La targul KidsEducation pot participa gradiniţe, scoli, afterschool-uri, edituri de carţi pentru copii, firme care ofera cursuri extraşcolare pentru copii, firme producatoare de jucarii educative, dar si ONG-uri,  dedicate educaţiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Parteneri media: Hotnews, suntparinte.ro si urbankid.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu