characters characters

Cel mai mare cros dedicat voluntarilor si peste 25 de activitati educative la cea de-a doua editie Volunteers Fest

07 februarie 2014    |   250 vizualizări
•    Volunteers Fest ofera tuturor voluntarilor acces gratuit la activitati creative, aplicative, educative, sportive, precum si culturale
•    Evenimentul se desfasoara in perioada 22 martie – 6 aprilie


Volunteers Fest, singurul festival din Romania dedicat voluntarilor, isi redeschide portile in perioada 22 martie – 6 aprilie. Evenimentul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diverse activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in rândul tinerilor.

Pe 22 martie dam startul celei de-a doua editii a Volunteers Fest cu un maraton de filme de animatie. Voluntarii pasionati de cinematografie sunt asteptati sa vizionam impreuna cele mai apreciate filme din cadrul Festivalului International de Film de Animatie Anim`est.

O creativitate aplicata
Space painting si arta circului, reciclare creativa, ateliere de instrumentatie muzicala si dansuri sunt doar cateva dintre workshopurile pregatite in perioada 24 – 28 martie pentru Zilele Creative. Participantii sunt invitati sa-si descopere talentul ascuns sau pur si simplu sa se bucure alaturi de ceilalti voluntari de prezenta unor oameni cu experienta, talentati si incântati sa ofere o mica parte din cunostintele pe care le au in domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativitatii, precum si descoperirea de noi pasiuni.

Activitatile creative sunt urmate de Zilele Aplicative. In weekendul 29 – 30 martie,voluntarii amatori de aventuri sunt invitati sa-si testeze cultura generala, perspicacitatea si initiativa intr-un Treasure, in Bucuresti. Echipe formate din 3-5 persoane vor avea de indeplinit diverse misiuni cu multe surprize neasteptate.

Educatie sportiva
Zilele Educative, desfasurate in perioada 31 martie – 4 aprilie, sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, oferindu-le voluntarilor optiunea de a participa la zile tematice, care cuprind domenii precum: Business, Stiinta, Organizare de evenimente sau Psihologie.
Pasionatilor de sport le vom testa rezistenta fizica in perioada 5 – 6 aprilie, in cadrul Zilelor Sportive, intr-un cros de 3 - 9 km in aerul proaspat al diminetii la Padurea Baneasa.

Activitatile sportive vor continua si a doua zi la un meci de laser tag pe viata si veselie si la un antrenament fizic incredibil in sala de escalada, unde voluntarii vor avea ocazia sa isi testeze imaginatia si rapiditatea de a lua decizii in "situatii critice".
Pe 6 aprilie, la final de festival, toti participantii sunt asteptati la ”Petrecerea voluntarilor” in Anton Pub, unde ii asteapta reprize de karaoke si multe alte surprize.

Pentru mai multe informatii despre Volunteers Fest, va rugam accesati site-ul www.volunteersfest.ro si pagina de Facebook.

Volunteers Fest este un proiect initiat de Brigada de Voluntari.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu