characters characters

CD-ul educational: micul erou al elevului!

10 septembrie 2012    |   2344 vizualizări
Realizarea unei educatii de calitate e similara construirii unui puzzle care presupune un efort comun si o implicare de durata. INTUITEXT a inceput construirea acestui puzzle acum 19 ani, cu lansarea primului soft educational. De atunci si pana acum am reusit sa ajungem la 23 de produse destinate copiilor de gimnaziu si liceu si la 6 comunitati educationale active. Voua va multumim pentru implicare!

Manualele interactive INTUITEXT acopera cinci materii de studiu: matematica (primar si gimnaziu), geografie (clasele IV, VIII, liceu) si fizica, biologie, chimie (nivel liceal). In plus, va oferim si alte doua produse dragi noua:  Gazeta Matematica - Editia Electronica (colectia integrala a revistei din perioada 1895-2006 si Revista de Matematica din Timisoara + Editia Electronica.

CD-ul educational: micul erou al elevului!

Toate CD-urile noastre educationale sunt create in colaborare cu invatatori, profesori de specialitate si psihopedagogi si sunt in conformitate cu programa scolara.

Am construit lectiile cat mai interactive, pentru a reusi sa imbinam educatia de tip clasic cu tehnologia moderna. Toate sunt integrate cu noul mediu digital al elevului – calculatorul. CD-urile educationale INTUITEXT acopera intreg procesul de invatare: notiuni teoretice - verificarea cunostintelor – aplicarea cunostintelor, asadar pot deveni usor micii eroi ai elevilor. Sunt acei eroi care ii pot ajuta in rezolvarea temelor de acasa, in recapitularea cunostintelor acumulate, in aprofundarea lectiilor de la clasa si in exersarea noilor notiuni printr-o metoda interactiva si amuzanta: JOCUL.

CD-ul educational: micul erou al elevului!

Va invitam sa aflati cum ar putea deveni lectiile interactive si micii eroi ai formatorilor, prin sprijinul pe care il pot oferi la clasa in procesul de predare si evaluare. Puteti cunoaste mai bine produsele noastre urmarind demo-urile de pe magazinul online. Scoala a inceput! Suntem cu totii pregatiti?

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu