characters characters

Castigatorii ultimei editii ”Misiunea Mea” au fost alesi!

05 aprilie 2013    |   362 vizualizări
In luna martie INTUITEXT, alaturi de revista Cutezatorii, v-au provocat sa scrieti despre cel mai drag dascal din viata voastra, sa ii daruiti astfel cel mai frumos cadou de primavara, printr-un simplu MULTUMESC. Am primit de-a lungul intregii luni povestile voastre frumoase si cu greu am ales 3 pe care sa le premiam cu un CD educational.

Madalin Ivascu, acum elev in clasa a VII-a, a ales sa scrie despre invatatoarea sa. Ne-au ramas in minte, din intreaga poveste, cuvintele ”Va multumesc pentru anii in care m-ati invatat sa gandesc frumos si sa apreciez calitatea-n tot ce ma-nconjoara: literatura, muzica si arta. Ma bucura cand aveati idei diferite de programa scolara, care ne puneau la incercare perspicacitatea si creativitatea, iar noi ne simteam niste fiinte care gandesc liber si nu doar elevi-roboti.”.

Larisa Murariu ne-a convins de gandurile dragi ce i le poarta dirigintei sale. Ne-a facut o mare placere sa citim despre prima intalnire dintre elev si diriginte: ”Eram curioasa si emotionata...  Ati intrat in clasa cu zambetul pe buze, ne-ati  vorbit despre speranta si credinta, despre cum o sa ne desfasuram ora de dirigentie.  Nu pot sa uit ca nu ne-ati vorbit ca un profesor, ci ca un parinte care isi incurajeaza copii sa paseasca cu dreptul in viata.

Am zambit cand am citit cum Delia Micu si-a inceput confesiunea: ”As putea alege o multime de persoane cǎrora sǎ le multumesc pentru tot ce au fǎcut pentru mine, cǎ m-au ajutat cand mi-a fost mai greu si cǎ au fost langǎ mine la bine, dar mai ales la rǎu. Cand mi s-a mai spus in trecut sǎ scriu despre o persoanǎ cǎreia sa ii multumesc, eu am scris, cum mi se pǎrea firesc la acea vreme, despre mama. Azi gandurile mele zboara spre o altfel de mama... profesoara mea de limba franceza, Alice-Elena Loghin.”.

Felicitarile noastre tuturor cutezatorilor care au rezolvat misiunea! Asteptam sa ne trimiteti aceste povesti si in Galeria campaniei ”Cu drag, profesorului meu”. Pentru ca iti merita locul de onoare. Atat povestile, cat si oamenii din spatele lor.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu