characters characters

Castigatorii “Misiunea Mea: invat cu placere!” – luna decembrie

04 ianuarie 2013    |   404 vizualizări
  Castigatorii

In luna decembrie INTUITEXT si “Cutezatorii” au provocat micii rezolvitori sa scrie creativ! Cerintele?

Un text, nu mai mare de 200 de cuvinte, dedicat educatiei si mai ales, mijloacelor moderne educationale. Ne-a bucurat nespus sa citim parerile lor frumoase despre educatie si importanta ei in viata tuturor. Vrem sa transmitem ca am urmarit atat stilul, cat si respectarea temei propuse, tema respectata doar de catre unii dintre participanti. De aceea, pentru ca adevaratii rezolvitori stiu, inainte de toate, sa joace fair-play, nu putem alege decat din textele celor care au respectat cerinta.

Asadar, in luna decembrie avem doar 2 castigatori: Ana Maria Mihaela PRUNDEANU si Andreea MARCU. Cel de-al treilea premiu va fi redistribuit urmatoarei misiuni, unde vom premia 4 participanti, nu doar 3.

Andreea si-a imaginat o discutie cu un site educational magic, care putea sa vorbeasca. Iar din invatamintele sale trebuia sa retinem ca “Poti intelege mai bine orice lectie de la scoala, ajungand cu pasi repezi la nota 10!

Ana Maria a fost putin mai analitica si a raspuns la intrebare cu multa implicare, randurile care au pus punctul pe “i” fiind: “Jocurile educative, internetul, pot fi instrumente bune in viata noastra daca le folosim corect. Eu cred ca educatia prin participare ii poate ajuta pe copii sa-si exprime optiunile in domeniul stiintei, culturii, timpului liber, pot deveni coparticipanti la propria formare a personalitatii si intelectului lor.”

Le multumim tuturor pentru participare si ii invitam sa fie cu ochii pe urmatoarea misiune!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu