characters characters

Castiga un an gratuit de studiu cu EF Education First

26 iulie 2012    |   428 vizualizări

Daca ai visat sa petreci un an in strainatate perfectionandu-ti limba straina si in acelasi timp sa urmezi cursuri academice, inscrie-te acum cu un eseu de 200 de cuvinte si visul tau se poate realiza! Poti sa castigi un an de studiu gratuit (cazarea nu este inclusa)!

Un an universitar in strainatate iti va permite sa te integrezi intr-o cultura noua, sa devii fluent in limba engleza si te va invata cum sa comunici cu oameni din intreaga lume. Spune-ne cum ai folosi un an universitar in strainatate, intr-o tara vorbitoare de limba engleza, pentru a darama bariere si a schimba lumea – intr-o masura mai mica sau mai mare.

Eseul trebuie trimis la adresa ef.admissions@ef.com, impreuna cu numele complet, adresa de email și nationalitatea, cu subiectul: scholarship competition.

Pentru a putea fi validata inscrerea la competitie, elevii trebuie sa completeze datele personale in formularul din dreapta pe pagina:www.ef.com

Participantii trebuie sa aiba 16 ani impliniti, iar eseul trebuie scris in limba engleza. Termenul limita de inscriere este 10 august. Eseul nu trebuie sa depaseasca 200 de cuvinte, iar castigatorul va fi anuntat pe 24 august.


Daca mai aveti intrebari legate de acest concurs, contactati Qdays Educational pe site-ul www.qdays.ro. In scurt timp veti avea toate raspunsurile!


An universitar in strainatate

Mult mai mult decat un program de limbi straine
Cu Programul de Studii in Strainatate pe o perioada de un an iti vei imbunatati cunoştintele de limba straina, dar vei obtine si cunostinte academice. Insa asta nu este tot!

Programul pe scurt

Programul “An universitar in strainatate” este fie de 6, fie de 9 luni de studiu si combina cursurile de limba cu studiul unei ramuri academice. Programele sunt structurate pentru a-ti oferi o intelegere fundamentala a studiului limbii, dar si posibilitatea de a folosi limba intr-un context academic sau profesional.

Sistemul de invatare rapida
Sistemul exclusiv de predare EF Efekta™ foloseste diverse metode de invatare pentru a garanta indeplinirea nevoilor de studiu ale fiecarui individ. Cursurile sunt predate de catre profesori experimentati, iar accentul se pune pe comunicare pentru a spori fluenta in vorbirea limbii. Manuale scrise in concordanta cu sistemul EF Efekta™ iti ofera sansa de a invata chiar si cand ajungi acasa.

Programe academice

Programele cuprind cursuri universitare, acest lucru permitandu-ti exersarea limbii intr-un cadru complex. Manualele EF Efekta™ te vor ajuta sa inveti in cel mai eficient mod. Laboratorul interactiv de limbi (iLab) iti permite sa studiezi in ritmul tau. Odata ce nivelul de limba necesar a fost atins, vei incepe sa urmezi cursuri de interes special (SPIN), alese de catre tine cand ti-ai personalizat cursul.

Avanseaza in cariera

EF ofera o varietate de cursuri care te ajuta sa-ti atingi obiectivele profesionale. Programele EF Master English iti permit sa te concentrezi asupra obiectivelor profesionale. Programele de pregatire universitara te inzestreaza cu setul de aptitudini necesare pentru studiul universitar intr-un mediu strain si iti garanteaza totodata admiterea la una dintre universitatile noastre partenere. Programele de practica EF iti ofera sansa sa-ti exersezi si perfectionezi tehnicile de comunicare profesionala, la locul de munca.

Traieste limba
EF recunoaste faptul ca viata in afara scolii este importanta. Integreaza-te in cultura locala alegand cazarea la familii, in campusul EF sau la resedintele EF.

Qdays Educational este agent autorizat Education First, cel mai mare operator de scoli de limbi din lume.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • COTIRLAN LUMINITA
    COTIRLAN LUMINITA    30.07.2012 - 04:16
    Felicitari pentru initiativa!!! Daca ar fi si cazarea platita, probabil ca numarul participantilor ar fi mult mai mare...