characters characters

Campania „Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite” se va incheia cu SERBAREA BUCURIEI

20 iunie 2013    |   286 vizualizări
Campania „Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite” a demarat pe 28 mai si este in derulare pana pe 30 iunie. In cadrul acestei campanii organizate de Joy Club Bucuresti, parintii cu suflet mare pot dona impreuna cu copiii lor jucariile ascunse in dulap sau uitate pe balcon, altor copii care provin din familii cu dificultati materiale sau de alta natura, copii sprijiniti in centrele organizatiei SOS Satele Copiilor Romania din Bucuresti, Buftea, Sibiu si Bacau.

Jucariile folosite se pot dona zilnic direct la spatiul de aniversari pentru copii al Joy Club Bucuresti din strada Vasile Lascar nr. 171, sector 2, Bucuresti. Pentru a facilita si mai mult colectarea, organizatorul, impreuna cu partenerii sai, sprijina crearea de puncte de colectare la diverse sedii de firme sau alte locatii si poate chiar ridica jucariile direct de la inimosii donatori.

Campania „Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite” se va incheia cu SERBAREA BUCURIEI, o super-petrecere pregatita de catre Joy Club Bucuresti pe 25 iunie, in cadrul careia 20 de scolari din familii nevoiase vor descoperi jocurile pe Wii sau Xbox, se vor bucura de Airhockey sau Fusball si se vor simti adevarate vedete la momentele de karaoke. Surpriza va continua cu un show spectaculos realizat cu sprijinul trupei de dans Kult Vibe (prezenta in finala concursului Romania Danseaza) si al Magicianul Robert Tudor. La plecare, fiecare copil va deveni un nou parinte mic pentru jucariile aduse de cei cu suflet mare. Nu vor fi uitati nici fratii si surorile lor.

Toti copiii care doneaza jucarii isi rezerva un loc in „Galeria Sufletelor Mari” – un poster care semnifica modul in care copiii nevoiasi isi arata recunostinta lor. Posterul unicat va aduce impreuna inimosii donatori si noii parinti mici ai jucariilor folosite.

Cei care nu au jucarii, insa au suflet mare, pot sa dea vestea mai departe sau sa sprijine campania prin diverse metode.

Joy Club Bucuresti este un club de organizari petreceri pentru copii cu varste intre 7 si 18 ani, care dispune de dotari moderne de entertainment, precum: console de jocuri Wii si Xbox Kinect, Airhockey, fusball si multe altele.Joy Club creeaza aniversari cu adevarat speciale si datorita ofertei extrem de diverse: street dance party, magician, karaoke party, show tobe, fun science, buble show, petreceri tematice si multe altele.

Mai multe detalii despre campania „Gaseste noi parinti mici pentru jucariile folosite” se pot obtine la:

Joy Club Bucuresti
Str. Vasile Lascar nr. 171, sector 2, Bucuresti
http://www.enjoyparty.ro/doneaza-jucarii/
petreceri@enjoyparty.ro
Tel. 0722.722.790
Pagina de Facebook a clubului.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu