characters characters

BookLand Evolution sustine dezvoltarea profesionala a tinerilor

18 septembrie 2015    |   240 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Bookland Evolution 2015
Cateva dintre cele mai marcante personalitati lanseaza tinerilor din Bucuresti o propunere de nerefuzat: o intalnire timp de doua ore in cadrul careia isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, in cadrul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.  

Evenimentul se va desfasura incepand cu 21 septembrie 2015 la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), tinerii intre 14-24 ani fiind invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri (21-25 septembrie), in intervalul orar 15:00-17:00. Personalitatile care au raspuns pozitiv invitaţiei Bookland Evolution sunt: Luni: Lucian Mindruta -jurnalist, Maia Morgenstern - actrita si manager al Teatrului Evreiesc de Stat Bucuresti, Denis Todirica - Antreprenor Start-up Chile si Fondator Get STATUS, Cristina Nemerovschi - autoare a opt romane devenite bestseller, Marti: Vasile Calofir - actor, Cornel Ilie - fondator, compozitor, textier, solist VUNK, Anca Ghinea – Creative & Communication Director Intuitext-Softwin, Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC, Miercuri: Marina Almasan - producator TVR, Andreea Raicu - speaker motivational, Corina Ozon - scriitoare, A.Weinberger - chitarist, cantaret, producator, artist promotor al blues-ului american, Joi: Camelia Capitanu - jurnalist, realizator al emisiunii ”Capitan in Bucatarie”, Adelin Danaila - Membru "Speakers Club", Cristina Cioran - actrita si realizator TV, Florin Stanciu - genetician, Vineri: Florentina Opris - realizator de emisiuni de sanatate si miscare Kanal D, Daniela Prisacariu - coordonatoare Programe, Asociatia ACCEPT, Mihaela Mathe - Trainer in cadrul proiectului „Speakers Club Junior”, Vlad Eftenie - Lector dr. arhitect la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu". In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul si vicepresedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

Am putine fiinte – sau situatii – in care pot sa spun ca am incredere deplina; nu pentru ca sunt suspicioasa sau pentru ca am nevoie de dovezi, dar am incredere completa in noua generatie, pentru ca imi cunosc fiica si pe colegii ei si vad ce interes au fata de tot ce-i inconjoara. Ei sunt viitorul acestei tari. Pe ei ii privesc ca pe un viitor autentic, pentru ca generatia mea e canapelista, obosita si deprimata”, a declarat Mihaela Tatu.

„Cand oamenii se aduna impreuna fac lucruri minunate. Iata-ma alaturi de un partener asemeni mie, care incearca sa faca o viata mai buna tuturor prin actiunile sale, si legate de un stil de viata sanatos, asa cum si eu il promovez prin toate canalele media, in viata tuturor oamenilor. Pentru ca si atitudinea conteaza, mai ales cu ajutorul cartilor, propun sa "ALEGI SA FII SANATOS!", ne-a marturisit Florentina Opris.

„Bookland Evolution este o pledoarie pentru a reusi in viata intr-un mod corect si frumos, onorand valorile clasice, “nemuritoare”. Mai mult, Bookland Evolution este scena care mijloceste dialogul intre generatia actuala si generatia viitoare de profesionisti, de oameni atat de pasionati de ceea ce realizeaza. Pe scurt, un eveniment care inseamna o oportunitate pentru toti tinerii dornici sa afle lucruri noi, utile pentru viitoarea cariera”, spune Anca Ghinea.

In liceu este pentru prima data cand esti la granita de a sti ce vrei cu a putea sa faci ce vrei. Pana atunci, parintii si cei din jurul tau decid pentru tine. In liceu, incepi sa intelegi cine esti si cine vrei sa devii. In liceu se fac alegerile cele mai importante din viata. Dar asta este liceul si asta este farmecul lui, este cea mai frumoasa, dar si cea mai importanta perioada din viata. Trebuie sa inveti sa alegi pentru tine insuti, nu pentru altii si sa-ti implinesti visul tau, nu pe al altora.” - Cornel Ilie.

In viata trebuie sa te ghidezi dupa principiul: " Ai reusit, continua. N-ai reusit, continua!" si sa fii sigur ca, intotdeauna cand ti se inchide o usa, in mod automat, ti se deschide o fereastra! Nimic nu trebuie sa-ti stea in cale, daca ai convingerea ca faci un lucru bun ; bun nu numai pentru tine, ci, in primul rand, pentru semenii tai.” - Marina Almasan

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Pitesti. Pe durata celor 12 saptamani de Conferinţe, peste 250.000 de tineri vor fi invitati sa se descopere, sa gaseasca solutii pentru viitorul profesional si sa isi largeasca orizontul multumita experientelor si ideilor impartasite de cei 200 de profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution in seria de toamna-iarna a celei de-a 2a editii.

BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor si platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu