characters characters

BACALAUREAT 2013: Camere video orientate spre tabla

11 iunie 2013    |   535 vizualizări
Camerele video care vor fi amplasate in salile de examen din judetul Timis, in cadrul Bacalaureatului 2013, vor fi orientate si spre tabla, astfel incat profesorii supraveghetori sa nu poata scrie raspunsurile de la subiecte. Anuntul a fost facut de catre inspectorul scolar general din Timis, Cornel Petroman, citat de Mediafax. Acesta a declarat in cadrul unei conferinte ca acum "camerele de supraveghere bat spre sala, asa sigur elevii nu copiaza, dar cine poate sti ce se intampla la tabla?"

"Trebuia sa vina si momentul adevarului. Promovarea gen intrecere socialista, de 90 si ceva la suta, raportata cu mandrie de directori, nu reflecta o realitate. Erau numeroase fraude. Nici noi nu ne-am dat interesul sa le descoperim. De doi ani bacalaureatul se da conform normelor. Camerele de supraveghere actuale bat spre sala, asa sigur elevii nu copiaza, dar cine poate sti ce se intampla la tabla? Asa ca in Timis vor fi camere de supraveghere indreptate si spre tabla", a anuntat Cornel Petroman.

Articol complet: hotnews.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    beatrix kiddo    13.06.2013 - 09:46
    Elevii copiaza cu telefonul, cu microfonul din ureche, cu profesorii care scriu pe tabla, cu profesorii care dicteaza dupa hartie stand cu spatele la camera....Nu cred ca in Romania bac-ul se va da vreodata 100% cinstit. Curentul electric se intrerupe, doamnele care conduc examenul sunt pline de idei, ca altfel, de unde le-ar iesi spaga?