characters characters

Bacalaureat 2012: Schimbare radicala anuntata de ministrul Pop pentru 2013

05 iunie 2012    |   503 vizualizări
 

Liviu Pop a subliniat ca propunerea de introducere a bacalaureatului diferentiat din 2013, si nu din 2016, asa cum prevede Legea educatiei nationale, este discutata la nivelul ministerului, urmand sa fie si "dezbateri serioase cu elevii" pe acest subiect. Demnitarul a mai spus, la Romania TV, ca nu se asteapta ca la bacalaureatul de anul acesta sa fie rezultate mai bune decat anul trecut, in conditiile in care, considera el, examenul nu este adaptat "cu ceea ce invata elevii la clase".

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Despina    05.06.2012 - 08:53
    Conform noii legi a invatamnatului, ce ar intra in vigoare din 2016, si se va aplica din 2013, la examenul de bacalaureat pentru profil real ultima proba ar fi o proba transdisciplinara din fizica-chimie-biologie nu la alegere ca pana acum. Problema se pune cu informatica.
    Aven profil real matematica informatica intensiv informatica - adica 7 ore de informatica pe saptamana, comparativ cu chimia 1-2 ore pe saptamana, fizica 3-4 ore pe saptaman si biologia 1 ora pe saptaman... In fiecare an la profil mate-info se da teza obligatorie le info, la celelalte, fizica chimie, biologie, teza este la alegere una din cele trei.
    Intrebarea este :ce facem cu acesti copii care timp de patru ani au invatat informatica si nu o pot da la bac?