characters characters

Aplica acum pentru una din Scolile AIESEC Academy

29 martie 2013    |   429 vizualizări
Cum ti se par 2 saptamani de workshop-uri si training-uri, 4 saptamani de practica si, mai ales, oportunitati de internship-uri in companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Unilever, Soter&Partners sau ProCredit?
AIESEC Academy

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC Bucuresti: AIESEC Academy!

Impartit pe 3 scoli de specialitate, IT, Marketing si Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studentilor si absolventilor de studii de licenta din Bucuresti. Te numeri printre acestia? Atunci te invitam sa te inscrii pana pe data de 8 Aprilie pentru una dintre scolile noastre!

AIESEC Academy are doua parti specifice: in prima parte, intre 15 aprilie – 21 iunie cand se vor desfasura workshop-uri si training-uri,  iar cea de-a doua etapa consta in pana la 4 saptamani de practica de specialitate in companiile partenere.

IT School iti ofera training-uri cu teme diverse, printre care: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numara: ”Pozitionarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) si multe altele. Workshop-urile vor fi sustinute de membri ai Intact Media Group, cu vasta experienta in domeniu.

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legatura dintre contabilitate si alte domenii economice, Gestiunea si contabilitatea mijloacelor fixe, Analiza si consiliere financiara, etc.


Urmareste pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy si inscrie-te la AIESEC Academy pana pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru: www.aiesecbucharest.ro. Taxa de participare in cadrul proiectului este in valoare de 25 Ron.

Mai mult, AIESEC Academy iti ofera posibilitatea sa te inscrii pentru un internship global in companiile sau ONG-urile din peste 100 de tari unde AIESEC activeaza!


Pentru mai multe detalii:  
http://www.aiesecbucharest.ro/
http://www.facebook.com/aiesec.bucharest

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu