characters characters

Anul acesta, Mos Nicolae aduce SCOALA DE BASM la Teatrul Ion Creanga

03 decembrie 2013    |   219 vizualizări
De Sfantul Nicolae, micutii spectatori ai Teatrului Ion Creanga primesc gratuit revista SCOALA DE BASM si cate un prietenos caiet de matematica.

Copiii, insotiti de parinti, bunici sau cadre didactice, sunt asteptati pe 6 decembrie, la ora 10.00, la spectacolul "Cand jucariile spun pa!". Personajele aflate pe scena au pregatit o poveste captivanta despre cat de important este sa ne pastram copilaria din suflet, adevarata oaza de miracol si frumuseţe. Astfel, Teatrul Ion Creanga se alatura echipei SCOALA DE BASM in initiativa de a promova creativitatea si educatia in randul celor mici.

<< Sistemul de invatamant are nevoie de sprijin in dezvoltarea sa, iar educaţia nonformala ar trebui sa fie o completare esentiala. Revista noastra isi propune exact acest lucru, sa ajute la cresterea nivelului de educatie din Romania, prin continutul de calitate, dar si prin faptul ca este disponibila in scolile din toata tara, la cererea parintilor sau a cadrelor didactice. >> declara Andreea Carp, initiatoarea proiectului.          

Revista SCOALA DE BASM a fost lansata pe piata acum o luna si se pozitioneaza drept revista istetilor de 6-12 ani din toata tara. Pe parcursul rubricilor sale, personajele de basm cu ghiozdanul in spate ii ghideaza pe cei mici in lumea povestilor traditionale presarate cu noutati din lumea actuala. Al doilea numar, proaspat iesit din tipar, reconstituie atmosfera sarbatorilor de iarna prin intermediul jocurilor si descoperirilor din cele mai vaste domenii.

Cei care nu vor putea fi prezenti la spectacolul Teatrului Ion Creanga pentru a primi gratuit revista o pot comanda la numarul de telefon: 0756.120.300 sau pe adresa de e-mail edituracopilaria@yahoo.com. De altfel, parintii care vor sa le faca juniorilor un cadou deopotriva educativ si distractiv pot opta pentru varianta abonamentului lunar. Mai multe informatii despre publicatie aflati pe www.scoaladebasm.ro sau pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu