characters characters

Aniversari, premii, cadouri numai cu revistele educationale Doxi, Terra Magazin si Pipo!

10 februarie 2014    |   157 vizualizări
Doxi nr. 100, motiv de sarbatoare!
Sarbatoreste cu Doxi 10 ani de aparitie! Primeste, impreuna cu numarul aniversar, o supermacheta 3D “Corabia piratilor din Caraibe” si afla care sunt Secretele masuratorilor exacte. Castiga o super trusa scolara cu microscop! Te asteptam si on-line pe Facebook Revista Doxi.

Porneste in expeditie la Poli, cu Pipo nr. 116
Afla care sunt starile de agregare ale apei din miniproiectul “Apa in natura”, realizeaza cea mai frumoasa “Felicitare cu ghiocel” si creeaza un “pui de vant” cu ventilatorul de jucarie, cadoul din aceasta luna! Te asteptam pe www.pipo.ro si pe Facebook: Pipo – Lumea generatiei PRE

Terra Magazin nr. 182 te imprieteneste cu meteorologia! Priveste fenomenele  meteo cu alti ochi si vei intelege cum iti afecteaza viata de zi cu zi. Revista include o macheta 3D surpriza! Intra pe www.terramagazin.ro si descarca acum Determinatorul de nori!
Continua seria de articole din cadrul proiectului national ISTORIA LUMII VII IN 10 EXPONATE, realizat in colaborare cu Muzeul de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, din Bucuresti. Cea de-a sasea piesa este Anaconda si alti serpi uriasi.
Castiga  un smartphone A4 Allview!
Inscrie-te acum in concursul de fotografie Vanatorul de imagini! Detalii pe www.terramagazin.ro si pe Facebook Revista Terra Magazin. Premiu: un super aparat foto SONY!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu