characters characters

Andronescu: Ordonanta privind bacalaureatul profesional intra la Guvern miercuri

14 noiembrie 2012    |   310 vizualizări
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat, luni, ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi prezentata Ordonanta de Urgenta privind bacalaureatul profesional, proiect care ar putea fi aprobat saptamana viitoare.

Ecaterina Andronescu a afirmat, luni, la sedinta Comisiei de Dialog a Prefecturii Cluj, ca bacalaureatul profesional reprezinta "permisul pentru intrarea pe piata muncii" si o sansa pentru cei care nu vor sa mearga spre invatamantul superior.

Articol complet: Realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • camicaze2005
    camicaze2005    15.11.2012 - 16:53
    Bacalaureatul trebuie sa fie o recunoastere a 4 ani de studiu , de munca .D-na Andronescu ar trebui sa fie primul om al tarii care sa transmita copiilor ca tot cea ce vor sa obtina in viata se face prin munca si invatatura .Veti incuraja lenesii , facultatile private care au distrus invatamantul tot un fel de "facultate profesionala ", transmiteti-le dorinta de a invata , de a muncii cinstit nu-i invatati sa intre in viata cu un compromis periculos.Somajul acordat celor care termina 12 clase a facut acest popor lenes , toti asteapta sa le dea cineva ceva , de unde ? D-na Andronescu eu stiam ca " cine are carte are parte " la dumneavoastra au parte toti , nu ? Daca nu vor sa mearga spre invatamantul superior , sa mearga la munca , la meserie , statisticile spun ca nu mai avem asa ceva , sunt scoliti la facultati private fara carte , fara meserie . Sunteti primul educator al tarii , ganditi bine si indelung ce faceti , viitorul tarii este in mana dumneavoastra .
    Toate cele bune !