characters characters

Alege jucariile potrivite pentru copilul tau

17 decembrie 2013    |   235 vizualizări
Probabil mai mult din jumatatea listei pentru Mos Craciun a copiilor din lumea intreaga este formata din jucarii. La fel de probabil, majoritatea parintilor isi pun intrebari despre alegerea jucariilor potrivite pentru copil si despre tipul de jucarii care au un efect benefic asupra dezvoltarii copiilor.

Cum alegi jucariile pentru copil?

Este bine sa ai in vedere cateva criterii atunci cand decizi ce jucarii cumperi copilului tau:
- interesele si preocuparile copilului tau; este bine ca jucariile pe care le oferi copilului sa corespunda intereselor lui.
-polivalenta jucariei – este de preferat sa alegi o jucarie simpla, pe care copilul o poate folosi in mai multe moduri si in mai multe jocuri, decat o jucarie sofisticata, dar de care se va plictisi repede.
- cantitate versus calitate – e recomandabil sa alegi mai putine jucarii, de calitate, decat mai multe care se vor deteriora rapid.
- siguranta copilului -  asigura-te ca jucaria este potrivita varstei lui, ca este fabricata respectand standarde de siguranta si ca nu contine substante toxice.

In aceasta iarna, Mos Craciun are un ajutor de incredere. La eMAG, preturile jucariilor sunt reduse cu pana la 50%.

Iata cateva optiuni cu potential educativ pentru copilul tau:

Galt - Origami
Setul contine 50 de coli de hartie colorata pe ambele parti, abtibilduri si ghidul care il invata pe copil sa creeze 10 modele de origami, oferindu-i instructiuni pas cu pas. Poti opta pentru acest cadou daca ai un copil pasionat de origami sau daca vrei sa ii dezvolti indemanarea si imaginatia.

Chicos - Prima Mea Tablita de Scris
Tablita de scris pentru copii cu varsta peste un an jumatate, dornici sa mazgaleasca si sa coloreze, este un cadou care dezvolta imaginatia si creativitatea copilului tau.

Ecoiffier - Set 50 de Cuburi
Printre jucariile care nu se vor demoda niciodata, cuburile dezvolta creativitatea, perceptia relatiilor spatiale si abilitatile matematice ale copiilor.  Setul cuprinde  50 de cuburi de diverse forme, marimi si culori, pe care copilul le poate folosi  pentru a construi in fiecare zi altceva.

Descopera si alte oferte de jucarii de la eMAG aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu