characters characters

Al doilea numar al revistei SCOALA DE BASM ii pregateste pe cei mici pentru sarbatori distractive si educative!

16 decembrie 2013    |   200 vizualizări
A aparut al doilea numar al publicatiei pentru copii SCOALA DE BASM - revista istetilor de 6-12 ani din toata tara. Din cuprins fac parte zambete pe saturate, benzi desenate, jocuri si descoperiri din cele mai variate domenii, surprinse in atmosfera sarbatorilor de iarna. In plus, toti copiii primesc in dar, impreuna cu revista, celebra caciulita a lui Mos Craciun. 

SCOALA DE BASM s-a lansat luna trecuta si se bucura deja de aprecierea cadrelor didactice, a parintilor, a copiilor si a vedetelor din Romania. „SCOALA DE BASM este una dintre putinele reviste pentru copii de pe piata care chiar imi place cap-coada. Are 52  de pagini doldora de continut original, documentat si muncit!" declara Laura Frunza, mamica si blogger. Puteti citi toate impresiile stranse pana acum urmarind link-ul:http://www.scoaladebasm.ro/IMPRESII.php

In editia de decembrie, informatiile despre sarbatorile de iarna se imbina cu jocuri distractive cu Mos Craciun, oameni de zapada, fulgi de nea si traditii din toate colturile lumii. Printre surprizele care ii asteapta pe cititori se numara si interviul cu membrii indragitei trupe Lala Band, dar si doua rubrici noi: rubrica de poezie si pagina copiiilor talentati.

Totodata, juniorilor cu spirit competitiv li se ofera sansa de a isi activa creativitatea prin concursurile presarate in toata revista, cu premii educative si distractive: un telescop, o sanie, un binoclu cu busola, Lego, puzzle, carti si filme etc. Toti participantii la concursurile din aceasta editie au sansa de a castiga premiul cel mare: o tableta Samsung Galaxy.

Cei care doresc sa intre in posesia revistei SCOALA DE BASM pot da un telefon la numarul 0756.120.300 sau un e-mail pe adresa: edituracopilaria@yahoo.com. Pretul unui exemplar este de 10 lei si include caciulita rosie a lui Mos Craciun.
          
Haideti in vizita pe www.scoaladebasm.ro pentru mai multe informatii si urmariti noutatile pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu