characters characters

AIESEC Bucuresti recruteaza! Alege, experimenteaza, devino MAI MULT!

03 octombrie 2012    |   400 vizualizări
Bucuresti, octombrie 2012

AIESEC Bucuresti – parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, a inceput recrutarea pentru Team Member Programme. Programul se adreseaza tinerilor care isi doresc sa activeze ca voluntari in cadrul organizatiei, putand deveni membri intr-o echipa din departmentele AIESEC Bucuresti (Communication, Finance, Sales, HR, International Internships, Social Development, Alumni Development).
Team Member Programme este startul aventurii AIESEC, fiind unul dintre cele patru programe si experiente inedite in organizatie. Aceasta etapa constituie o sursa bogata de cunostinte teoretice si aplicatii practice, perspective internationale si un card de acces catre training-uri si conferinte asigurate de traineri externi si interni.

Beneficiile programului Team Member sunt accesul la o retea sociala global, experienta lucrului in echipa, dezvoltarea de abilitati si competente, dezvoltarea unei perspective antreprenoriale si responsabile.

Procesul de selectie este alcatuit din 5 etape, structurate astfel: completarea formularului de inscriere online, urmata de interviurile de grup, interviurile individuale, o perioada de proba si interviurile finale. Astfel construita, evolutia procesului de recrutare are in vedere o selectie justa a candidatilor precum si familiarizarea acestora cu cultura organizationala a AIESEC Bucuresti.

Inscrierile se pot face pana la data de 11 octombrie 2012, completand formularul de aplicare de pe site-ul http://www.aiesecbucharest.ro/. Tot aici sunt disponibile detalii despre recrutare si etapele acesteia.

Despre AIESEC Bucuresti
AIESEC este o organizatie globala, apolitica, independenta, non-profit, condusa de studenti si proaspat absolventi ai institutiilor superioare de invatamant. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de internship, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a remarcat timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu