characters characters

Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor (Targu Mures, 10-13 ianuarie 2012)

10 ianuarie 2012    |   353 vizualizări

Marti, 10 ianuarie 2012, Palatul Culturii din Targu Mures va gazdui, cu incepere de la ora 10.00, deschiderea oficiala a Adunarii Generale a Consiliului National al Elevilor (CNE). Evenimentul prefateaza lucrarile adunarii ce va avea loc in perioada 9-13 ianuarie 2012 la Targu Mures. Sunt asteptati sa participe doamna Secretar de stat Oana Badea, alte oficialitati centrale si locale, precum si invitati speciali.

La Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor vor lua parte reprezentanti ai Consiliilor Judetene ale Elevilor din toata tara si din municipiul Bucuresti, cate 4 delegati pentru fiecare judet, insotiti de profesori coordonatori. Adunarea Generala este centrata pe alegerile pentru functiile de conducere din cadrul Consiliului National al Elevilor-. Alegerile vor fi transmise live pe platforma WEDU.ro atat text, cat si prin streaming video. Cei care nu vor fi prezenti la eveniment vor avea posibilitatea sa urmareasca eenimentul, in timp real, pe conturile de Twitter si Facebook ale WEDU.ro, platforma oficiala a Consiliului National al Elevilor.

Programul Adunarii Generale mai cuprinde ateliere si dezbateri menite sa vina in intampinarea nevoilor actuale ale reprezentantilor Consiliului National al Elevilor. In prima zi, elevii isi vor sustine punctele de vedere in cadrul unei dezbateri pe tema „CNE ar trebui sa fie mai functional in 2012?", dupa modelul Karl Popper, organizata de ARDOR (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica). Ziua de miercuri, 11 ianuarie, este alocata atelierelor de lucru ale delegatilor, facilitate de catre formatorii Consiliului National al Elevilor, in coordonare cu elevi, profesori coordonatori si elevii seniori ai Consiliului. Ziua de joi, 12 ianuarie, marcheaza incheierea Adunarii Generale a CNE, ce va fi urmata de un program pe Platoul Costesti, facilitat cu sprijinul voluntarilor de la Cercetasii Romaniei. Seara, acestia isi vor da intalnire la Gala Consiliului National al Elevilor. Vineri, 13 ianuarie, programul include evaluarea Adunarii Generale, o sesiune de concluzii si o planificare a intalnirilor viitoare ale Consiliului National al Elevilor.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu