characters characters

AdmitereLiceu.ro – un nou Home Page, mai multe functionalitati!

28 iunie 2013    |   349 vizualizări
Echipa AdmitereLiceu.ro are placerea sa va anunte faptul ca a implementat o noua formula de Home Page, a optimizat functiile de sortare a liceelor cautate si a introdus doua noi categorii de continut – “Sfaturi admitere” si “Liceul Zilei”.

De acum articolele de pe AdmitereLiceu.ro sunt impartite in doua categorii:

•    “Sfaturi admitere”, unde sunt listate materiale cu recomandari strict legate de examenele nationale si admitere, din partea cadrelor didactice si ale specialistilor
•    “Noutati”, unde sunt prezentate cele mai noi stiri legate de procesul de admitere, de metodologie, de orarul admiterii, de rezultatele Evaluarii Nationale si ale Admiterii la Liceu, dar si comunicate de interes general pentru elevii de gimnaziu si liceu (activitati, programe educationale, voluntariat, etc.).

Puteti sorta liceele atat dupa rezultatele generale (calculate dupa o formula care tine cont de media la admitere, cea la BAC si rezultatele la olimpiade), cat si doar dupa media la admitere sau la bacalaureat, dar cel mai important le puteti filtra in functie de specializarea pe care o doriti (exemplu: filologie, matematica-informatica, etc.).

Aveti posibilitatea sa aflati la ce licee ati putea intra, in judetul si localitatea dorita, introducand nota pe care ati obtinut-o la Evaluarea Nationala in campul destinat. (vezi foto)



Mai mult, daca nu sunteti decisi intre mai multe variante, puteti alege sa comparati doua licee anume.
O alta noutate pe care o aducem este “Liceul Zilei”! In fiecare saptamana vom promova 5 licee din tara, afisandu-va o serie de statistici despre ele: Locul in top, Mediile specializarilor, Olimpici si Rata promovabilitatii la BAC. Veti putea observa daca acesti indici sunt in scadere sau crestere, fata de anul precedent (vezi foto).



Sub-sectiunea “Viata liceelor” va va povesti despre Dotari, Activitati extrascolare si Laboratoare. Pe pagina detaliata a liceului puteti rezultatele complete la admitere, BAC si olimpiade, datele de contact (adresa, telefon, harta), precum si testimonialele elevilor/fostilor elevi despre profesori, activitati si liceu.

In continuare ne propunem sa fim un ghid complet al admiterii la liceu, asadar va reamintim ca va punem la dispozitie Metodologia completa, Subiectele de la Evaluarea Nationala (din anul curent, dar si din cei precedenti, precum si de la simulari), Brosurile cu informatiile despre licee, raspunsurile la Intrebarile frecvente si Fisa de Admitere la Liceu (pe care o puteti completa online si apoi printa).

Reusita la probele Evaluarii Nationale si admiterea la liceul dorit depind de nivelul de pregatire, dar si de posibilitatea de a fi informat in mod corect, pas cu pas. Misiunea echipei AdmitereLiceu.ro si a specialistilor INTUITEXT este de a face acest lucru posibil.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu