characters characters

Activitati de vacanta la Fundatia Nadia Comaneci

03 iulie 2012    |   377 vizualizări

Jocuri de rol, exercitii de improvizatie si teatru de papusi la Atelierul „Teatru de vara” de la Centrul MiniMe

A venit vacanta de vara si copilul dumneavoastra merita niste activitati speciale, care sa il bucure, dar din care sa si invete ceva? Ce ziceti de niste ore de creatie si teatru la finalul carora sa aiba mai multa incredere in sine, sa poata sa isi exprime propriile sentimente si opinii si chiar sa dea reprezentatii de teatru de papusi pentru familie si prieteni? Atunci, noul atelier de la Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci este exact ceea ce cautati!

Atelierul „Teatru de vara” organizat de Fundatia Nadia Comaneci la Centrul MiniMe se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani si isi propune ca pe parcursul a 10 sedinte, programate pe parcursul a doua saptamani, sa ofere copiilor posibilitatea de autocunoastere si dezvoltare a personalitatii, contextul favorabil pentru deprinderea unor abilitati de interpretare si joc pe scena, precum si tehnicile de manuire a unei papusi si chiar de creare a unei papusi pentru a pune singuri in scena apoi o piesa de teatru de papusi.

Detalii „Teatru de vara”
Varsta: 6 – 12 ani
Durata: 10 sedinte (1 sedinta = 1h)
Perioada: 23 iulie – 3 august
Frecventa: 1 sedinta/zi
Orar:
de Luni pana Vineri, de la ora 17:30
Grupa: minim 6 copii, maxim 12
Pret: 270 lei/ 10 sedinte
Tematica atelierului:
-  joc de rol si exercitii de improvizatie
-  exercitii de dictie si interpretare
-  jocuri de creatie si exercitii de mobilitate a mainii si corpului
-  constructia unei papusi de teatru
-  jocuri de creatie, exercitii de actorie cu papusa
Lector: Andreea – Roxana Bolovan
Locatie: Centrul MiniMe, Calea Grivitei nr. 150, sector 1 Bucuresti (zona Gara de Nord)
Materialele necesare pentru desfasurarea atelierului vor fi puse la dispozitie de Centrul MiniMe. Iar la finalul atelierului, copiii – mai deschisi si mai increzatori – vor fi rasplatiti cu o diploma de Mic Actor, avand si posibilitatea ca fiecare dintre micii actori sa ia acasa pentru viitoare reprezentatii papusa de teatru creata chiar de el.

Pentru inscrieri sunati la 0741.199.600 sau trimiteti mail la office@cursuriminime.ro.

Despre Fundatia Nadia Comaneci
Fundatia Nadia Comaneci (www.nadiacomaneci.eu) infiintata in 2007 de legenda sportului romanesc, Nadia Comaneci, incurajeaza, sustine si promoveaza performanta in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Centrul MiniMe cuprinde programe educative si sportive non-competitionale, dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani. Centrul MiniMe este amenajat in cadrul Fundatiei Nadia Comaneci si include o sala de sport pentru cei mici si o sala atelier, unde sunt organizate, pentru copii, programe sportive, cursuri de dezvoltare personala, cultura generala si aptitudini.



Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu