characters characters

Academia Inteligentelor Multiple te face cunoscut in toata lumea!

06 ianuarie 2012    |   511 vizualizări
Esti pasionat de stiinta, arta, inventica, antreprenoriat? Vrei sa intalnesti cele mai valoroase personalitati din aceste domenii? Vino la Academia Inteligentelor Multiple, in perioada 11-14 ianuarie 2012, la Grupul Scolar Petru Poni, din Bucuresti, si afla care sunt beneficiile pentru viitorul tau! Singura scoala de excelenta din Romania apreciata de experti internationali.

Beneficiile programului:
Copiii vor deveni lideri si agenti ai schimbarii
Copiii vor intelege ca antreprenoriatul social inseamna a face business pentru mai mult decat profit, anume pentru impact pozitiv.
Prin programele noastre educationale copiii vor invata modul in care ei pot crea valoare acolo unde posibilitatea le-a fost negata, ori corela necesitatea cu potentialul, ori genera schimbare in bine.

Copiii participanti la Academia Inteligentelor Multiple vor avea bucuria sa fie antrenati intr-un program pilot de actiune, constand in realizarea de proiecte inovatoare in cadrul atelierelor creative – functie de aptitudini. Ei vor fi instruiti si in domeniul promovarii produselor lor prin afise, invitatii si brosuri realizate de ei insisi. Ei vor putea implica persoane importante pentru ei, din comunitatile in care traiesc, multiplicand efectul da mai departe. La incheierea stagiului Academiei Inteligetelor Multiple copiii vor dovedi capacitate antreprenoriala si promotionala, dezvoltandu-si astfel nu doar capacitati cognitive, ci si aptitudini sociale, de negociere si comunicare.

Atelierele la care pot participa copiii sunt: antreprenoriat social, limba engleza, inventica, dans modern, arte plastice – desen, pictura pe sticla, hand-made, jurnalism si actorie.

Detalii despre inscriere si participare pot fi obtinute contactand fundatia IRSCA. www.irsca.ro/echipa

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu