characters characters

A inceput editia a 6-a a taberei Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro

17 august 2015    |   2762 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

tabara viitori olimpici
Tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro revine intre 17-22 august, la Campulung Muscel, cu cea de-a 6 editie! Tineri pasionati de matematica, din intreaga tara, au trecut prin etapele de concurs incepute in octombrie, iar o parte dintre ei s-au calificat in etapa finala si sunt pregatiti pentru aceasta tabara inovativa!

Anul acesta, in tabara* considerata o adevarata pepiniera de talente, vor participa 200 de elevi din intreaga tara, 4 invitati dintre cei mai buni de la Balcaniada de juniori si 46 de profesori.

Concursul si tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro au scopul de a pregati elevii din clasele IV-XII pentru obtinerea performantei la nivel de olimpiada. Participarea in tabara este gratuita, selectia realizandu-se pe baza performantelor copiilor din primele 7 etape ale concursului, etape care se desfasoara pe parcursul unui an scolar: Organizarea taberei este o provocare de fiecare data. Incercam sa mentinem acest concurs total gratuit, asa incat fiecare copil talentat si pasionat sa aiba sansa participarii si pregatirii la scoala noastra de matematica. Credem ca atat concursul, cat si tabara Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro reprezinta o sansa la performanta, a declarat Costel Chirita, Project Manager si co-organizator tabara.

Editia cu numarul sase va aduce copiilor un program diversificat, care le va antrena intelectul, curiozitatea si creativitatea. Programul taberei sta martor in acest sens, dupa cum chiar Simona Ungureanu, Product Manager ViitoriOlimpici.ro si co-organizator tabara, ne spune: Ne bucuram sa pastram traditia si, cu ajutorul sponsorilor, sa mentinem gratuita tabara concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro. Pe langa activitatile de matematica, asteptate de acesti copii incredibil de motivati, perseverenti si talentati, avem si multe surprize: anul acesta avem o tematica a taberei – hard rock, avem activitati in premiera – vom ecologiza unul dintre parcurile Campulungului, ateliere de programare, grafica digitala, arta, dezvoltare personala, concursuri sportive si mult asteptatul campionat de sah.”.

Mai multe informatii despre concurs si despre tabara puteti afla accesand www.viitoriolimpici.ro.

* Tabara reprezinta Etapa Finala a concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro, concurs realizat in parteneriat Societatea de Stiinte Matematice din Romania si INTUITEXT, cu sprijinul BitDefender, Tuca Zbarcea si Asociatii si a mai multor sponsori locali.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu