characters characters

A aparut primul numar ”Cutezatorii” din 2013!

31 ianuarie 2013    |   714 vizualizări
In prima editie a anului 2013, Cutezatorii au adunat la un loc informatii din foarte multe domenii. Deloc intamplator, a fost favorizata ecologia. In  luna februarie incepe o noua editie a Concursului National Eco Fun organizata de revista Cutezatorii. Mai multe informatii ajutatoare pentru intelegerea eco temei din aceasta editie ofera articolele Ecosistemul, Comoara vie, biodiversitate si Eco Creativitate. De asemenea, site-ul www.cutezatorii.ro va aduce mai multe detalii si ii va ajuta constant pe concurenti cu informatii.
A aparut primul numar ”Cutezatorii” din 2013!
Inca o Misiune creativa este propusa de specialistii de la Intuitext care ii antreneaza in joc, mai mult ca oricand, pe parinti alaturi de cei mici. Impreuna cu cei dragi si, mai ales, pentru acestia, copiii vor crea cu pasiune un Tablou de Familie.

Sfaturi utile pentru sanatatea copiilor, dar si pentru pentru ingrijirea prietenilor necuvantatori ai acestora aflati din articolele Vitaminele – aliatul nostru de zi cu zi si Simpaticul perus – ingrijire, tratament.

Echipa va mai recomanda un articol despre educatia financiara publicat in paginile Suplimentului „Scoala Altfel”, Fabuloasa lume a banilor - expozitie interactiva pentru copii deschisa la Muzeul National de Istorie. Mai multe informatii despre continutul acestei editii si cateva extrase din paginile revistei puteti accesa vizitand site-ul www.cutezatorii.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu