characters characters

A aparut editia din martie a revistei “Cutezatorii”

06 martie 2013    |   790 vizualizări
A aparut editia din martie a revistei “Cutezatorii”De la articole muzicale si adaptari cinematografice moderne pentru povesti clasice, pana la educatie civica, streetdance si subiecte din stiinta, folclor, ecologie si stil de viata sanatos, noua editie a revistei Cutezatorii va propune din nou mai multe optiuni de a petrece impreuna cu copiii timpul liber, discutand, vizionand sau experimentand ceva nou.

Articolele de la rubrica muzicala sunt dedicate atat explozivei cantarete Sore, membra a indragitei trupe LaLa Band, cat si experimentatei trupe americane pop-rock Maroon 5.

Filmele lunii martie recomandate la rubrica de gen sunt de fapt adaptari cinematografice foarte moderne, in 3D, ale unor povesti celebre. In Jack si uriasii si Grozavul si puternicul Oz doua personaje clasice, Jack si Oz, sunt infatisate dintr-o perspectiva diferita de cea consacrata de literatura sau de alte ecranizari.

Daca doriti pentru cei mici, mai multa miscare, disciplina si competitie pe ritm de dans, rubrica Pe aeroportul talentului va ofera prilejul de a-i cunoaste mai bine pe profesionistii de la Trouble Crew si scoala lor de dans Trouble Dance Studio.

Intelegerea noilor tehnologii, a noilor medii de comunicare, a beneficiilor, dar si a riscurilor, este amplu abordata in noua editie si in Suplimentul Scoala Altfel.

Legenda fusului cu zugalai, a narcisei, jocurile copiilor de odinioara prind contur la rubrica dedicata folclorului romanesc.

Rubrica Voiosi si sanatosi va ofera cateva informatii despre valoarea nutritiva a nucilor, mici pachete de energie in coaja dura, iar nelipsita rubrica Exploratori mici intr-un ecosistem mare le prezinta copiilor rezervatia Comana, a doua din tara, ca biodiversitate, dupa Delta Dunarii si ii pregateste pentru participarea la Concursul National Eco Fun.

Detalii despre noua editie pe www.cutezatorii.ro si o primavara frumoasa alaturi de echipa Cutezatorii!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu