characters characters

160.499 de absolventi au participat la proba obligatorie a profilului - Bacalaureat 2013

04 iulie 2013    |   359 vizualizări
160.499 de absolventi de clasa a XII-a au participat, miercuri, 3 iulie, la proba obligatorie a profilului - E)c) din cadrul Bacalaureatului, sesiunea iunie - iulie 2013. Din totalul celor prezenti, 112 au fost eliminati pentru ca au copiat sau detineau asupra lor instrumente sau materiale ajutatoare nepermise.

In 30 de centre de examinare s-au utilizat subiectele de rezerva, intrucat elevii au intarziat la examen din motive obiective, independente de vointa lor. Pentru acestia, proba a inceput la ora 13.30.

Ministerul Educatiei Nationale a postat subiectele si baremele de corectare de la proba E)c), la ora 15.00, pe site-ul www.subiecte2013.edu.ro.
Ministerul Educatiei Nationale precizeaza ca subiectele la proba obligatorie a profilului - E)c) au fost transmise, in cele 583 de centre de examinare, in conditii de maxima securitate. MEN asigura ca nu a existat nici un fel de bresa in procesul de transmitere a subiectelor din bazele de date gestionate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). Subiectele au fost aduse la cunostinta elevilor la ora 09.00, ora inceperii examenului, conform procedurilor stabilite de MEN.

Examenele de Bacalaureat se incheie vineri, 5 iulie, cu proba la alegere a profilului si specializarii -  proba E)d), la care sunt asteptati sa participe 165.373 de candidati.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu