characters characters

113 copii au patruns in lumea softurilor educationale INTUITEXT

11 aprilie 2013    |   760 vizualizări

Elevii au patruns in lumea softurilor educationale, pas cu pas.

Experienta a inceput cu un tur al companiei, cei mici avand sansa sa-i cunoasca pe toti cei care contribuie la crearea, vanzarea, comunicarea jocurilor educationale: specialisti educationali, graficieni, programatori, editori video, specialisti in vanzari, marketing si content online.



Elevii au desfasurat 3 activitati ample: au desenat si au colorat cu ajutorul placii grafice (fiecare copil fiind indrumat de un art director), au realizat activitati educative, pe computer si tableta, specifice varstei lor si au avut posibilitatea sa recite si sa cante in studioul de inregistrari.

Intrebati la sfarsit ce vor “sa se faca” atunci cand vor creste, multi dintre cei mici au raspuns in cor: “graficieni”. Doamna profesoara Aurelia Panait a marturisit chiar ca:  “prin aceasta vizita elevii au  descoperit ca realizarea unor jocuri educationale nu este o joaca, ca un intreg “roi de albinute muncesc ca intr-un stup” ca sa daruiasca copiilor “miere” de calitate, adica un produs finit atractiv, gustat cu placere si interes de catre  copii, si care sa ajute la buna  lor crestere.”

La sfarsitului vizitei, elevii au fost ridicati la rang de “super rezolvitor”.
Actiunea s-a desfasurat in cadrul programului “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”!

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Panait Aurelia    11.05.2013 - 15:59
    Sunteti gazde extrem de amabile. O vizita in firma dvs. este "ceva magic". Va multumim ca puneti priceperea dvs. in beneficiul copiilor si al profesorilor lor.
    Aurelia Panait
  • Utilizator Anonim
    DAN ROZALIA    12.04.2013 - 15:03
    AM PARTICIPAT SI EU CU ELEVII MEI DIN CLASA I.A FOST O EXPERIENTA DE NEUITAT.VA MULTUMIM!