characters characters

10 sfaturi pentru a nu exagera cu cadourile pe care le dam copiilor de Craciun

15 decembrie 2011    |   336 vizualizări
Parintii care le indeplinesc de Craciun copiilor toate dorintele, oricat de ciudate ar fi ele, creeaza asa-numita generatie “vreau acum!", sustin cercetatorii.

“Parintii sunt disperati sa transforme Craciunul intr-un taram magic de poveste pentru copiii lor. Nu este nimic gresit in asta. Problema apare cand acesti copii primesc tot ceea ce isi doresc, indiferent daca li se cuvine sau daca este potrivit pentru varsta lor", a declarat psihologul Chriss Calland, pentru DailyMail.

Articol complet: Evz.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • mihaelaantonela
    mihaelaantonela    16.12.2011 - 09:20
    Cand aveam copiii mici le luam orice le place pentru ca ,,mosul,, era bun si nu stia de nazdravaniile lor de peste an,,insa din moment ce se ridicau..in inaltime am incercat sa le sculptez multumirea in suflet doar cu ce le putea oferi DAR...in asa fel incat sa creada ca ei au castigat.Ei vroiau instrument si banii...o problema discreta,insa vorbeam cu mosul si le lasa sub brad o orga cu bilet ,,,pentru toti trei,,, si era O.K. dupa aceea la fel a fost cu calculatorul in casa...sau cu bicicletele,rolele,toate la timpul lor cu drag.Va las ptr ca am intalnire cu ,,MOSUL,,si anul acesta chiar daca il intalnesc de 17 ani ,el e acelasi.CU STIMA ,2011 DECEMBRIE