characters characters

Georgiana, fosta componenta Lala Band, se alatura Academiei de Joaca la 1 Iunie

27 mai 2013    |   464 vizualizări
Bucuresti, 27 mai 2013

Are 14 ani si o energie debordanta. Georgiana Drumen, actrita care a jucat in serialul „Pariu cu viata” si a cantat in trupa „Lala Band”, se va numara printre invitatii de onoare ai „Academiei de Joaca”. Cel mai mare eveniment dedicat interactiunii copil-parinte va avea loc la 1 iunie 2013, incepand cu ora 11.00, in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Colegiul National Gh. Sincai) din Bucuresti.

Pe langa numeroase activitati artistice, workshopuri, concursuri, premii si multe alte surprize dedicate membrilor de onoare ai evenimentului (copiii si parintii), Georgiana ne va antrena si ne va incanta cu vocea ei intr-un miniconcert.

„Initial, muzica am luat-o ca pe o joaca. Apoi mi-am dat seama ca asta ma reprezinta si vreau sa devin: o artista. Pentru mine muzica inseamna sa evadez; este o placere, un mod de-a ma relaxa. Cand urc pe scena si publicul imi striga numele, ma umplu de energie pozitiva. Este o senzatie geniala si show-ul meu devine din ce in ce mai bun. Ii astept pe toti, de la mic la mare, sa cantam si sa ne distram impreuna de 1 iunie” – Georgiana Drumen.  

„ACADEMIA de JOACA” este un eveniment initiat de Asociatia Construieste Viitorul si sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Cultura, Invatamant, Turism.

„ACADEMIA de JOACA” s-a nascut din grija deosebita pe care parintii o poarta educatiei si dezvoltarii armonioase ale copiilor lor, avand ca tema centrala invatarea prin joaca (incontestabil cea mai eficienta metoda de educare), si importanta prezentei parintelui in viata copiilor pentru a le oferi acestora un model concret.

INTRAREA este LIBERA!

Partenerii evenimentului:
Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Cultura, Invatamant, Turism; Scoala de Teatru „Corifeu”; Provident

Partener media: Cocor MediaChannel, Digi 24, Gazeta Sporturilor, kidz.ro, book-land.ro, Zile si Nopti, suntparinte.ro, prokid.ro, Teddy Magazin

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu