characters characters

Bunele maniere - carte de vizita pentru educatia copilului

11 februarie 2014    |   519 vizualizări
Chiar daca sunteti mereu atenti sa il invatati pe cel mic sa se poarte cand interactioneaza cu ceilalti sau in societate, exista cateva reguli de politete pe care copiii le mai uita. Daca sunteti de acord ca bunele maniere ajuta la dezvoltarea si disciplinarea copilului dumneavoastra, dar si la integrarea lui in societate, atunci inscrieti-l la cursurile de bune maniere organizate de Club TinArt!

Copiii vor lua parte la module de teorie si practica, unde vor dezbate probleme comportamentale, probleme de conduita, de statura, de dictie, punandu-se accent pe respectul reciproc, pe cooperare, pe controlul impulsurilor violente (fie verbale, fie fizice), pe dezvoltarea rabdarii si a intelegerii. Printre temele abordate, in cadrul cursului, de profesorul coordonator, se numara: Codul bunelor maniere la scoala, Gesturi si comportament in preajma rudelor sau a musafirilor, Politetea si manierele in societate, Codul bunelor maniere la masa, Ce cadouri oferim si cui etc.

Bunele maniere  nu reprezinta un simplu set de reguli comportamentale pe care copilul trebuie sa le respecte in public si in interactiunile cu ceilalti, ci o carte de vizita a modului in care cel mic este educat. declara Cornelia Pavlovici, profesor-coordonator al cursurilor de bune maniere organizate la Club TinArt si actor profesionist al celui mai important teatru pentru copii din Romania, Teatrul Ion Creanga.

Cursurile de bune maniere organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu varsta intre 5-7 ani si 8-10 ani , se organizeaza saptamanal, sub forma de abonament lunar, joia, cu incepere de la ora 17.00, respectiv ora 18.30, cu taxa de participare de 200 lei / luna (4 sedinte). Inscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la numar de telefon: 0740.26.11.87.                               

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu varsta intre 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, intr-o locatie centrala, chiar la iesirea de metrou Piata Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea mentionam: pian, chitara, vioara, canto, micul antreprenor, limbi straine, arte plastice, arta reciclata, teatru, dezvoltare personala, bune maniere, micul programator, sofer de mic, sah, inot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu