characters characters

World Class Kids – cel mai bun motiv ca sa faca sport

20 aprilie 2016    |   346 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

World Class KidsUn copil activ inseamna un copil fericit, energic si sanatos. Beneficiile activitatii fizice regulate sunt numeroase nu doar la adulti, ci si la copii, care cu cat se bucura mai devreme de avantajele sportului, cu atat se vor dezvolta mai armonios. Iar daca pana acum nu aveai programe speciale, construite pentru nevoile celor mici, World Class Kids e aici.

Creste un copil sanatos

Varietatea de discipline din programul World Class Kids – Karate, Wushu, Gimnastica, Dans, dar si antrenamente precum Les Mills Born to Move – va ajuta la modelarea corpului, dar si a mintii micilor sportivi, care vor invata, facand miscare, sa fie agili, puternici, flexibili, sa invete sa se coordoneze si sa fie rapizi, dar si sa aiba incredere in fortele proprii, in capacitatile lor fizice si psihice. Programele World Class Kids sunt gandite pentru copii intre 4 si 12 ani si se impart pe mai multe clase.

Alege-i ce i se potriveste

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 4-5 ani. Seria BORN TO MOVETM a fost special creata de Les Mills pentru cei mici. La aceste clase, copiii executa miscari simple in timp ce interpreteaza, exploreaza si se misca pe muzica.

BORN TO MOVE™ - Les Mills, 6-7 ani. La aceasta varsta copiii retin in primul rand vizual, asa ca o metoda eficienta pe care o folosesc antrenorii e aceea de a le arata miscari pe care ei le pot repeta cu usurinta. Mai tarziu, pe masura ce parcurg coregrafia, copiii isi imbunatatesc perceptia asupra propriului corp, echilibrul si autocontrolul. 

Gym Kids, 4-5 ani si 6-10 ani. Clasele din program contin exercitii de baza din gimnastica artistica si cea aerobica. Practicandu-le, micutii vor invata sa aiba o postura corecta, sa fie mai flexibili, mai puternici si mai rapizi.

Karate, 6-12 ani. Copiii care vor participa la clase de Karate vor invata sa fie puternici, dar si sa-si puna in valoarea viteza de reactie si, de asemenea, iti vor exersa puterea de concentrare si atentia.

Wushu, 6-12 ani. Mergand la astfel de clase, cei mici vor invata sa-si cunoasca puterea fizica, dar si pe cea psihica, vor invata atat coordonarea, cat si concentrarea.

Programul World Class Kids este disponibil in cluburile World Class Atlantis si World Class Titan.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu