characters characters

Weekend magic la Gradina cu Artisti, pe 22 – 23 iunie

Sarbatorim din nou Sanzienele in acest sfarșit de saptamana, in Parcul Gradina Icoanei

21 iunie 2019    |   454 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Targ de Sanziene Gradina cu Artisti
Inainte de noaptea Magica de Sanziene, in care se spune ca minunile sunt posibile, cerurile se deschid iar zanele coboara pe pamant sa sarbatoreasca dragostea și pofta de viata, ne adunam pe 22 – 23 iunie in Gradina Icoanei, pentru targ mare la Gradina cu Artiști.

Am strans la un loc artiști și artizani, meșteri in haine, bijuterii, accesorii felurite, decoratiuni și alte lucruri bune de gustat, de probat și de luat acasa, pentru ca toti vizitatorii sa poata lua cu ei un suvenir. Tricouri și incaltari pictate. Bratari din margele. Decoratiuni din sticla și metal. Șalvari. Ii. Haine impaslite. Cercei colorati. Aranjamente florale. Cea mai buna inghetata din oraș. Cosmetice naturale. Carti pentru copii. Vin de mure aromat. Accesorii din piele pentru toate ocaziile. Coliere din pietre cu puteri miraculoase. Portelan pictat.

Și, de dimineata pana seara, am pregatit ateliere pentru cei mici și mari, unde vom impleti coronite din flori de vara, vom picta ceramica, sticla și metal, vom impasli lana și vom transforma lutul.

Programul complet al Targului de Sanziene il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artiști este libera.

Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Romania libera, Revista Atelierul, IQads, SMARK, Eva.ro, acasa.ro, PRwave, IQool, TheTrends.ro, FEEDER.ro, GOKID.ro, SuntParinte.ro, 4arte, Fashion8.ro, Goingout, InOras.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Romania Pozitiva, Cotofana urbana, Recreativo, Gratuitor, Munteanu.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu