characters characters

Unul din zece copii este nefericit

27 ianuarie 2010    |   509 vizualizări

Certurile din familie sau divortul parintilor sunt principalele cauze care ii fac pe copii nefericiti, arata un studiu britanic realizat de The Children's Society.


Copiii care traiesc alaturi de parintii naturali sunt mai fericiti decat cei care au parinti adoptivi sau fac parte dintr-o familie monoparentala.


Dintre cei 7.000 de copii britanici participanti la studiu, majoritatea au declarat ca se simt nefericiti.


"Fetele sunt, in general, mai putin fericite decat baietii, deoarece, in afara de probleme din cadrul familiei, ele au si alte ingrijorari, cum ar fi aspectul fizic ", se arata in raportul citat de Mediafax.

 

Desi perioada copilariei ar trebui sa fie cea mai fericita din intreaga viata, pentru multi copii ea nu ofera bucuriile specifice varstei."Concluzia noastra a fost ca, desi majoritatea copiilor sunt fericiti, in fiecare clasa exista circa doi care sunt nefericiti si au temeri provocate de felul in care arata", a declarat Bob Reitemeier, director executiv Children's Society.


Un alt studiu al aceleiasi organizatii a aratat ca 21% dintre fete sufera de anxietate si se simt nesigure din cauza aspectului fizic, in timp ce doar 12% dintre baieti au astfel de probleme.


Sursa: www.evz.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu