characters characters

Un copil care se joaca e un copil care se dezvolta frumos

Patru avantaje ale miscarii in aer liber

19 mai 2016    |   1219 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Tabara Nerf
Joaca face parte din limbajul copiilor. In traducere, inseamna: distractie, invatare, miscare, explorare, exercitiu si comunicare. Iata 4 beneficii importante ale miscarii in aer liber:

Rezolvare de probleme

In timp ce face miscare, copilul trebuie sa gaseasca solutii pentru a castiga jocul, iar pentru acest lucru, profita la maxim de resursele din jurul lui. Astfel, joaca in aer liber il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, capacitatea de coordonare si orientarea in spatiu. Copilul va intelege mai bine mediul inconjurator, isi va dezvolta simturile, iar in acest mod va reusi sa faca fata cu succes situatiilor neprevazute.

Atitudine pozitiva si energie

Jocurile in aer liber ii ofera copilului posibilitatea sa se bucure de aer, lumina naturala si natura, in timp ce corpul si mintea lui au un scop comun: castigarea jocului. Dupa fiecare joc, cel mic va avea mai multa energie, va fi dornic de noi victorii si va dezvolta o atitudine pozitiva.

Comunicare si socializare

Joaca este un instrument puternic de socializare. In timp ce copiii fac miscare, mai ales daca e vorba de jocuri de grup, acestia interactioneaza unii cu altii si se imprietenesc, pentru a forma cea mai buna echipa. Astfel, micutul tau intelege spiritul de echipa si invata sa coopereze cu alti copii pentru un scop comun.

Concentrare si autodisciplina

Atunci cand fac miscare in aer liber, copiii au parte de o experienta multisenzoriala care le imbunatateste gandirea, capacitatea de memorie si dezvoltarea simturilor. Contactul cu natura ii ajuta pe cei mici sa se integreze mai bine in comunitate si sa inteleaga care e rolul fiecarui membru al acesteia.

Oportunitatea perfecta pentru a invata prin distractie

Pentru vara aceasta, cea mai buna optiune este Tabara NERF, unde copilul tau se va distra alaturi de alti copii in jocuri dinamice de echipa, ca treasure hunt, tragere la tinta, concursuri de baschet sau joaca de-a spionii. In plus, isi va face o multime de prieteni si va invata multe lucruri utile, ca explorare montana, prim-ajutor, colaborare si comunicare in echipa.

Nu in ultimul rand, in Tabara NERF copilul tau va descoperi noi jocuri si jucarii inainte ca acestea sa apara in magazine si va rade cu gura pana la urechi alaturi de camarazi de varsta lui.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Cumpara-i copilului tau un blaster NERF pe care este afisat abtibildul de campanie. Pastreaza bonul fiscal, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minimum 200 de puncte. Poti castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-al lui in Tabara NERF, plus 500 de alte premii instant: blastere si echipamente NERF.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu