characters characters

Un arhitect isi suspenda temporar afacerea pentru a ajuta scolile fara aviz de la pompieri

11 noiembrie 2015    |   286 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

scoala
Un arhitect a anuntat ca va suspenda activitatea firmei sale pentru a ajuta scolile, alaturi de alti voluntari, sa obtina avizele si autorizatiile de functionare referitoare la siguranta in caz de incendii.

Horia Bejan, doctor in arhitectura si fost profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, a scris pe pagina sa de Facebook ca initiativa sa vine din dorinta de a se implica activ in revendicarile facute de societatea civila iesita in strada.

"Infrastructura de care dispun, timpul meu si expertiza mea le pun la bataie in acest proiect. Daca cineva doreste sa se alature acestui demers este invitat sa o faca, de aceea nu imi dau nume, nici a companiei si nici a ONG-ului [...] Consider ca este una dintre cele mai onorabile abordari de a ma implica in societatea civila, si nu doar a striga cateva ore in strada. Nimeni nu vine sa ne salveze, va trebui sa ne salvam singuri. Va trebui sa ne implicam in treburile cetatii sa invatam sa ne respectam, sa ii respectam pe cei de langa noi si sa fim noi mai responsabili", a scris Horia Bejan pe reteaua de socializare.

Articol complet: StirileProTV.ro


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/infrogmation/4819915444/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu