characters characters

Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai s-au distrat in Romania, la ParkLake

06 iunie 2017    |   915 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

looney tunes park lake
Intre 1 si 4 iunie, ParkLake Shopping Center a adus in premiera in Romania celebrele personaje animate Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai. Cu ocazia Zilei Copilului, numerosi copii au fost prezenti in centrul comercial, unde au facut cunostinta cu mascotele Warner Bros si s-au bucurat de patru zile de distractie si surprize.

Micutii care au ajuns la ParkLake in aceasta perioada au cunoscut faimoasele personaje - Tom si Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote si Road Runner - aduse in premiera in Romania. Dupa ce ani de zile au adus bucurie in toata lumea, personajele copilariei au interactionat atat cu cei mici, cat si cu parintii lor, care au crescut cu povestile acestor desene animate. Incantarea celor mici si nostalgia au facut ca aceste personaje sa fie compania perfecta de Ziua Copilului.

ParkLake si cele noua mascote Warner Bros au pregatit, de asemenea, activitati tematice in cele patru zile de distractie. Cei mici s-au jucat cu mascotele, au dansat impreuna si au facut poze pentru amintiri de neuitat, la ParkLake.

Vizitatorii au experimentat un joc de bowling spectaculos, intr-o varianta cu mingi si popice uriase. Cei care au completat puzzle-urile gigant au descoperit povestile personajelor lor preferate. Participantii au primit mici cadouri, marca Looney Tunes si alte cadouri cu personajele din desene. Iar pentru micutii plini de energie, ParkLake a pregatit un joc de pinata, in forma unui morcov, cu dulciuri. Acestia au avut la dispozitie trei incercari de a nimeri Pinata lui Bugs Bunny.

In paralel, cei mici au participat  la atelierele dedicate unde si-au putut testa abilitatile creative. Micutii au desenat, au colorat si au pictat in cele mai creative moduri alaturi de Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai. De asemenea, vizitatorii au ramas cu o amintire de neuitat de la intalnirea cu indragitele mascote. Cei mici si cei mari si-au facut poze in zona foto, pe care le-au primit printate, pe loc.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu