characters characters

Teatrul Zurli - Povestea iepurasilor

07 aprilie 2014    |   303 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.


S
ambata, 12 aprilie, ora 10.30 si 12.00

Duminica, 13 aprilie, ora 10.30 si 12.00

PUZZLE CAFE (Calea Victoriei, nr.155, bloc D1, tronson 6, parter)

In week-end-ul Floriilor, Teatrul ZURLI va asteapta cu o poveste frumoasa si vesela, despre obiceiurile sarbatorii Pascale, presarata, ca intotdeauna, cu lectii pretioase pentru cei mici.

Jucam din nou doua spectacole in fiecare zi, unul la 10.30 si unul la 12.00

Cei doi iepurasi frati pleaca in padure sa culeaga din cuiburi oua pe care copiii sa le vopseasca pentru Sarbatoarea Pastelui.

Fetita iepure e serioasa si responsabila, baiatul iepure e distrat si pus pe sotii. Un moment de neatentie e suficient pentru ca baietelul iepure sa piarda cosul cu ouale adunate.

Vulpea cea sireata a dat tarcoale iepurasilor si le-a furat cosuletul. Dar, din fericire pentru ei, Zana Florilor era in preajma si  a salvat cosul, pe care l-a dat inapoi Iepurasilor. Ouale de Paste n-au mai fost puse in pericol si cei doi frati iepuri si-au putut duce misiunea la bun sfarsit. Conflictul este rezolvat intr-un fel extrem de prietenos.

Este o poveste dedicata special sarbatorii Pascale. Copiii vor intelege mai usor legenda potrivit careia Iepurasul lasa ouale rosii ascunse in iarba impreuna cu dulciuri, pe care spera sa le gaseasca cei mici.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parinţii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu