characters characters

Teatrul Zurli: Hansel si Gretel

01 aprilie 2014    |   366 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Sambata 5 aprilie si Duminica 6 aprilie, de la ora 11.00 la PUZZLE CAFE

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Este povestea celor 2 frati care trebuie sa se bazeze doar pe mintea lor, intr-un moment dificil pentru ei.

Adaptarea pusa in scena de actorii Teatrului ZURLIsi jucata cu multa veselie, pune in evidenta reactia unor copii aflati in situatii extreme. Hansel si Gretel sunt doi copii nazdravani si pusi pe joaca dar sensibili si destepti, asa cum sunt copiii zilelor noastre. Solidaritatea, prietenia, spiritul de echipa, increderea si curajul ii ajuta sa invinga vrajitoarea si sa scape dintr-o situatie dificila.

Pentru ca personajele Zurli nu sunt infricosatoare, Vrajitoarea nu reuseste sa-i sperie pe copii. Cei mici devin complici ai celor doi frati si impreuna o vor invinge pe Vrajitoare.

Folosindu-ne de joaca, invatam foarte multe lucruri. Actorii insista pe relatia celor 2 frati fara sa scoata in evidenta drama familiei. Incercam sa vedem impreuna partea buna din orice situatie, ne amintim si cu aceasta ocazie ca o idee sclipitoare ne poate salva din orice situatie.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/ 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Spectacolul se adreseaza copiilor intre 2 si 7 ani.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu