characters characters

Teatrul Zurli: Cei trei purcelusi

07 mai 2014    |   308 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Sambata 10 mai si Duminica 11 mai de la 10.30 si de la 12.00 la PUZZLE CAFE (Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter)

Teatrul Zurli asteapta toti parintii si copiii dornici de distractie la o versiune Zurli a povestii clasice Cei trei purcelusi.

Adaptarea povestii este frumoasa si plina de invataminte pentru cei mici.

Cei trei fratiori traiesc in mijlocul padurii, alaturi de mama lor. Cel mare e serios si preocupat de construirea unei case, cel mijlociu vrea doar sa se joace cu mingea, iar cel mic e cantaretului grupului. Chiar daca mama lor i-a avertizat despre pericolele care ii pandesc in padure, ei nu se astampara si ajung sa traiasca  aventura vietii lor. Ca deobicei, totul se transforma intr-o lectie pretioasa: nu trebuie niciodata subapreciat un pericol. E bine sa-ti termini mai intai treaba si pe urma sa te joci.

Costumele sunt vesele, muzica si coregrafia antrenante, spectacolul e interactiv si plin de voie buna.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu