characters characters

Shakespeare School invita parintii si copiii la Zilele Portilor Deschise online

28 august 2020    |   416 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Shakespeare School Portile deschise online
Pentru prima data o scoala privata din Romania organizeaza Zilele Portilor deschise in mediul online cu activitati pentru parinti, copii si adolescenti

Programul, care se intinde pe o saptamana, are webinarii dedicate parintilor, dar si lectii demonstrative si jocuri online interactive si antrenante pentru copii si adolescenti

In perioada 31 august – 4 septembrie, de la 18:30 la 20:30, Shakespreare School isi deschide larg portile virtuale pentru copii si parinti pe care ii invita sa descopere modul unic si abordarea holistica prin care dezvolta Campioni la Viata.

Programul online la care participarea este gratuita include optiuni de activitati pentru toate varstele de la lectii demo online, game meetings pentru copii si adolescenti, la sesiuni de mindfulness in familie si workshop-uri pentru parinti.

Participand la Zilele Portilor Deschise parintii vor putea intelege cum se diferentiaza metoda de predare Shakespeare School, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple. Aceasta metoda presupune o abordare personalizata pentru fiecare cursant in parte si se impleteste perfect cu cei 4C – Comunicare, Colaborare, Creativitate si gandire Critica – care constituie abilitatile esentiale necesare copiilor pentru viitor.

Un alt aspect unic il constituie integrarea naturala a tehnicilor de mindfulness si concentrare in ADNul modului de derulare a lectiilor care ajuta la crearea unui bun echilibru interior al copiilor si adolescentilor, despre care se va vorbi de asemenea la Zilele Portilor Deschise.

Astfel se vor organiza Sesiuni de Mindfulness in familie care ii ajuta pe copii si pe parinti sa constientizeze ceea ce simt, sa isi linisteasca mintea, sa isi gestioneze emotiile si sa gaseasca echilibrul de care au nevoie. Este important ca acestia sa afle cum isi pot regla emotiile in orice situatie, in special atunci cand ne aflam intr-o ipostaza dificila. Copiii si adolescentii trebuie sa descopere felul in care isi pot pastra puterea de concentrare, in momente cheie din viata lor.

De asemenea parintii sunt invitati sa descopere si modul in care Social & Emotional Learning devine o componenta vitala intr-o lume in continua schimbare, cum contribuie cursurile de engleza la dezvoltarea stimei de sine a copilului si vor putea pimi raspunsuri de la profesori de top despre orice subiect legat de educatia copiilor.

“În fiecare an este un moment foarte impotant si o bucurie pentru noi sa deschidem portile Shakespeare School tuturor celor care sunt dornici sa ne cunoasca inainte de inceputul unui nou an scolar. Din cauza conditiilor grele pe care pandemia ne forteaza sa le parcurgem acum, anul acesta am venit cu o propunere inovatoare care se bazeaza pe tehnologie si am creat un program virtual de porti deschise. De fiecare data ne bucuram sa impartasim valorile noastre si despre misiunea Shakespeare School, aceea de a educa copii campioni la viata. Vrem sa le dam tuturor participantilor, parinti si copii, ocazia de a ne cunoaste profesorii, de a interactiona cu noi si de a se convinge ca vor putea obtine performante exceptionale la limba engleza”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

La Zilele Portilor Deschise profesorii Shakespeare School vor sustine numeroase activitati online interactive pentru copii. Prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelelor amuzante si a competitiilor antrenante, copiii vor putea experimenta lectiile de engleza potrivite varstei lor si cum pot asimila notiuni esentiale de vocabular si gramatica intr-un mod placut, eficient, amuzant si antrenant. La finalul fiecarui joc participantii vor realiza cat de multe au invatat prin joc si joaca.

Orice parinte si copil sau adolescent se poate inscrie gratuit la Zilele Portilor Deschise Online de la Shakespeare School. Indiferent de varsta si de locul pe care il numesc ACASA in aceasta perioada acum pot descoperi cum se INVATA ENGLEZA SMART in comunitatea online Shakespeare School!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu