characters characters

Scrisoarea lui Mark Zuckerberg si a sotiei sale catre fiica lor, Max

02 decembrie 2015    |   341 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

facebook
Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare Facebook, a devenit tata acum cateva zile. Fiica lui si a Priscillei Chan a fost intampinata de catre parintii ei cu o scrisoare lunga, postata pe contul de Facebook al lui Mark Zuckerberg. In aceasta scrisoare, cei doi parinti anunta crearea unei noi organizatii.

„Eu si mama ta abia gasim cuvintele sa descriem cata speranta pentru viitor ne oferi. Viata ta, care abia incepe, este plina de promisiuni si speram ca vei fi fericita si sanatoasa astfel incat sa o poti explora la maxim. Ne-ai oferit deja un motiv sa reflectam asupra lumii in care speram ca vei trai. Ca toti parintii, vrem ca tu sa cresti intr-o lume mai buna decat cea in care traim noi astazi.

In timp ce titlurile stirilor se concentreaza frecvent pe lucrurile rele, lumea evolueaza spre bine in multe directii. Sanatatea se imbunatateste. Saracia se diminueaza. Cunoasterea creste. Oamenii comunica.

Progresul tehnologic in fiecare domeniu inseamna ca viata ta va fi mult mai buna decat este a noastra astazi.

Ne vom aduce contributia pentru ca acest lucru sa se intample, nu doar pentru ca te iubim, ci si pentru ca avem o responsabilitate morala pentru toti copiii din generatia viitoare.”

Contributia mentionata in scrisoare este concretizata prin crearea organizatiei Chan Zuckerberg Initiative, al carei scop va fi promovarea egalitatii si dezvoltarea potentialului uman. Pentru indeplinirea acestor scopuri, Mark Zuckerberg a anuntat ca va folosi 99% din actiunile Facebook, in prezent in valoare de 45 miliarde de dolari.

Poti citi scrisoare in intregime aici.


Astfel, Mark Zuckerberg si Priscilla Chan se alatura listei de oameni de succes din domeniul tehnologic care au donat in scopuri caritabile, incluzand nume precum Bill Gates, Elon Musk (CEO Tesla) si Larry Ellison (fondatorul Oracle).

Surse:

VanityFair.com

BusinessInsider.com


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/chriscorneschi/7272355466/

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu