characters characters

Recomandari de Scoli de Vara in 2017

Ce facem cu copilul vara asta in Bucuresti

10 iulie 2017    |   1586 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

A inceput vacanta de vara si cautam pentru tine activitati interesante pentru copii in saptamanile in care stam in Bucuresti.

Scolile de vara si-au deschis portile cu activitati variate.

Vezi recomandarile noastre pentru o vara de exceptie!

Clubul de Vacanta in Limba Franceza

Clubul de vacanta in limba franceza

Vrei sa invete limba franceza? Ca in fiecare an Institutul Francez organizeaza Clubul de Vacanta in Limba Franceza al carui scop este dezvoltarea competentei de comunicare orala in limba lui Voltaire, prin stimularea creativitatii si imaginatiei copiilor de 4-13 ani.

Unde? La Institutul Francez din Bucuresti si la Liceul Francez Anna de Noailles.

Program zilnic: normal 09:00 – 10:30 sau 11:00 – 12:30, in functie de varsta, sau prelungit 08:30 – 16:30

Detalii 

8 tabere urbane GrittyHub

tabere grityy hub

Echipa GrittyHub a ales anul acesta sa ofere copiilor de 5-12 ani o selectie de jocuri serioase ale mintii prin care acestia isi vor antrena autocontrolul, grit (stiinta perseverentei), recunostinta si capacitatea de a aprecia efortul celorlalti si oportunitatile vietii, entuziasmul, optimismul, mindsetul de crestere, curiozitatea inepuizabila intr-o lume in permanenta reinventare, inteligenta sociala si abilitatea de a negocia. Vezi detaliile celor 8 tabere urbane GrittyHub, cu activitati de #caracter!

Unde? O locatie spatioasa in zona Cotroceni (langa Opera Center), cu acces la trei parcuri (Ramniceanu, Venus si Izvor) pentru activitatile outdoor.

Program zilnic: de la 08-09:00 la 17-18:00

Detalii

Tabara de vara Kiddo Play Academy

Kiddo Play Academy

Kiddo Play Academy a pregatit anul acesta un program distractiv de activitati, ateliere de creatie si spectacole tematice pentru copii de 4-12 ani. Veti toate tematicile saptamanilor taberei de vara Kiddo Play Academy!

Unde? Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44C, Bucuresti. Baneasa Shopping City – Galeriile Mobexpert Etaj 1 (in fata magazinului Flanco)

Program zilnic: de la 10:00 la 17:30 (dupa programul de tabara se poate ramane in locul de joaca pana la ora 21:00)

Detalii

Club de Vara la Clubul Copiilor Isteti

clubul copiilor isteti

Un program extrem de variat cu ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, iesiri la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna ofera anul acesta Clubul Copiilor Isteti la Clubul de Vara pentru copii de 5-12 ani. Cei mici se vor bucura si de desen, pictura, colaj, modelaj, povestiri terapeutice, experimente practice, jocuri de rol si plimbari in aer liber. Puteti opta pentru programele saptamanale scurte sau lungi.

Unde? Intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua, moderna si foarte luminoasa  din zona Piata Domenii-Turda.

Program zilnic: MINI SUMMER CLUB de la 08:30 la 13:30 si SUMMER CLUB de la 08:30 la 18:00.

Detalii

Scoala de Vara – Academia de Arte „Marina Capatina”

academia de arte Marina Capatana

La Scoala de Vara din cadrul Academiei de Arte „Marina Capatina” copiii de 6-18 ani se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.

Unde? Academia de Arte „Marina Capatina”, Str. General Constantin Coanda nr.16, Sector 1, Bucuresti

Program zilnic: De Luni pana Vineri, intre orele 15:00 si 19:30

Detalii

Scoala de vara 2017 la Elefantelul Curios®

elefantelul curios

Inscrierile pentru Scoala de vara 2017, la Elefantelul Curios®, sunt pe ultima suta de metri! Fiti fara grija insa, primim copii si in timpul vacantei, avem pregatita tematica saptamanala, deci pot fi oricand integrati intr-o grupa deja existenta. La club Elefantelul curios® – loc de joaca si afterschool, sector 4, primim copii cu varsta min 4 ani, intr-un spatiu prietenos, cu supraveghetoare si cadre didactice, pentru un program educativ, dar si distractiv.

Unde? Bdul. C-tin Brancoveanu, nr. 7D

Program zilnic: Program scurt 08:00-12:00 sau program mediu – 08:00-14:00

Detalii

Junior IT Fun Factory

junior IT

In aceasta vacanta de vara poti include in programul copilului tau de 8-14 ani si activitati importante pentru dezvoltarea lui. STEP IT Academy organizeaza Junior IT Fun Factory, un set de programe in care joaca devine pasiune pentru IT. Nu trebuie decat sa te decizi ce activitate iti doresti sa o desfasoare in aceasta vara, optiunile sunt numeroase: construieste si programeaza propriului robot LEGO Mindstorms, invata bazele programarii si isi creeaza propriul joc functional,  invata bazele HTML, CSS si JavaScript, creaza un site functional in WordPress, realizeaza un film plecand de un scenariu creat chiar de el, invata arta fotografiei si lista continua.

Unde? In Floreasca, pe Strada Banul Antonache 40-44

Program zilnic: in general 9:00 – 17:00

Detalii

Tara Laboratorul Traznit

laboratorul traznit

Pentru ca este vacanta, va recomandam pentru copiii de 4-10 ani si o tabara de stiinta si distractie cu jocuri si experimente de fizica si de chimie. In Tabara Laboratorul Traznit copiii inteleg ca stiinta este nu doar utila, ci si distractiva. Ei afla cum pot proteja mediul inconjurator si cum isi pot dezvolta un stil de viata sanatos adaptat nevoilor lor. In tabara cei mici se bucura in aer liber de activitati de improvizatie, public speaking, comunicare verbala si non-verbala, gandire strategica si creativitate.

Unde? Pensiunea Arinul, 4*, Moeciu de Jos, jud. Brasov

Perioada: 30 iulie – 5 august

Detalii

Hai in vacanta aventurierilor, la Funny Land! Program de vara pentru copii

funny land

“Chiar daca e vara, mintea nu intra in vacanta!” asa ca va invitam la clubul de vara Funny Land, deschis in perioada 19 iunie – 15 septembrie, program adaptat nevoilor parintilor.

Unde? Str. Agricultori Nr. 54A, Sect. 2, zona Iancului – Vatra Luminoasa

Program: scurt si lung in intervalul 08.00 – 18.00, de luni pana vineri.

Detalii

Vacanta Spiridusilor Exploratori

spiridusii exploratori

Casa Pixie ne invita cu energia cu care ne-a obisnuit sa ne bucuram de Vacanta Spiridusilor Exploratori, programul de vara care le da puteri magice copiilor de peste 4 ani. Acestia vor avea parte de cele mai energice dimineti, cele mai super-trooper ateliere, jocuri poznase si o vacanta asa cum trebuie!

Unde? Casa Pixie, Str. Aurel Vlaicu Nr. 93, sector 2, Bucuresti

Program: scurt 8:30- 13:00 sau lung: 8:30- 17:30

Detalii

Program de vara la Smart Education

smart education

Daca copilul tau se plictiseste repede si are nevoie de un program variat, o solutie buna este si programul de vara oferit de Smart Education. Copilul tau se va bucura de jocuri de echipa si activitati recreative in aer liber, ateliere de stiinta, traditii romanesti, fotografie, benzi desenate, teatru de papusi, arhitectura, club de sah, club de robotica si multa distractie. In plus cei mici vor vizita muzee in legatura cu tematica saptamanii sau vor merge la Gradina Zoologica, Gradina Botanica, parcul Aventura.

Unde? Strada Caraiman nr. 90, sector 1, Bucuresti

Program: Pachetul Vacanta plus: luni – vineri, intre orele 8.30 – 18.00, Pachetul Vacanta: luni – vineri, intre orele 8.30 – 16.30 sau Pachetul Dimineata in vacanta: luni – vineri, intre orele 8.30 – 13.30

Detalii

Clubul de engleza Lexis

lexis club

Clubul de engleza Lexis continua traditia evadarii din sala de clasa pentru mai multa engleza, mai multa creativitate, mai multe evenimente, jocuri amuzante, sport si intalniri surpriza. Copiii de 8-13 ani sunt asteptasi cu teme WOW care declanseaza curiozitatea, hranesc ingeniozitatea, dezvolta armonios personalitatea copilului intr-un mediu prietenos.

Unde? Lexis Mosilor, Str. Traian nr. 246, sector 2, Bucuresti si in alte orase din Romania.

Program: 09:00 – 13:00.

Detalii


Sursa: Gokid.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu