characters characters

Scoala Internationala de Vara a AGIRo

Editura Intuitext sustine educatia viitorului

12 august 2016    |   643 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Scoala Internationala de Vara AGIRo
In ultima vreme, discutiile pe tema educatiei aduc in prim-plan o dezbatere ce imparte dascalii (si nu numai) in doua tabere distincte: sustinatorii versus reticentii in ceea ce priveste intrarea online-ului in aceasta zona.

Cand vine vorba de argumente, profesorii isi doresc sa acceseze cele mai credibile surse de informare, tocmai pentru a putea furniza elevilor continut de calitate in orele de curs.

In aces sens, intre 8 si 12 august, la Eforie Sud, cadrele didactice au participat la Scoala Internationala de Vara AGIRo (Asociatia Generala a Invatatorilor din România), unul dintre cele mai importante evenimente de profil.

Cu aceasta ocazie, invitatii au asistat la o serie de prezentari in cadrul carora au descoperit noutati si abordari diferite in invatamant.

In cadrul acestei editii a Scolii Internationale de Vara AGIRo (cu o traditie de 38 de ani), editura INTUITEXT (companie specializata pe software educational, manuale si auxuliare din cadrul grupului Softwin) a sustinut o prezentare cu titlul „Importanta instruirii asistate de calculator. Manualele digitale”.

In fata inovatiei, dascalii au avut reactii diferite, mai ales ca lipsesc dotarile tehnice din multe clase. Dar le considera utile mai ales pentru ca animatiile incânta copiii, iar jocurile fac predarea mai usoara.

La finalul intâlnirii cu echipa INTUITEXT, a avut loc si o prezentare a produsului educational Scoala Intuitext (www.scoalaintuitext.ro), ocazie cu care dascalii au discutat despre beneficiile utilizarii invatarii online: jocul ca resursa de invatare si o atitudine pozitiva a elevilor fata de scoala, cunoastere.

Vezi aici noutatile Intuitext descoperite de profesori si invatatori la congres

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu