characters characters

Sarbatorim educatia, in cea de a VIII-a editie a Balului Britanic

30 mai 2019    |   472 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Balul Britanic 2019
„Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.”
(Confucius)


Foarte aproape de Ziua Educatiei, International House Bucharest si English Kids Academy organizeaza pentru al optulea an la rand evenimentul educational Balul Britanic. Evenimentul va avea loc pe 9 iunie 2019, in gradina Hotel Caro din Bucuresti.

Cu o traditie deja renumita printre evenimentele cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, Balul Britanic va beneficia si in acest an de spriijinul  Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii. Balul Britanic este organizat cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

„Este modul nostru autentic de a inchide anul scolar, de a ne bucura de reusitele elevilor si de a face inca un pas inainte in ceea ce priveste educatia copiilor nostri.”, a declarat Mihai Laurentiu Ganj, Presedinte English Kids Academy. „An de an inregistram rezultate remarcabile in activitatea pe care o desfasuram, iar asta se datoreaza numai si numai copiilor. Efortul lor si dorinta de a performa rasplatesc toate eforturile noastre si ne fac sa ne uitam cu speranta catre viitor.”

Dans, costume de epoca si multa distractie

Cu mic si cu mare, copii, parinti si bunici, se vor bucura impreuna, la sfarsit de an scolar, in cadrul Balului Britanic, de un eveniment de poveste cu printi, printese, magie si multa buna dispozitie. Balul Britanic ofera un program cultural complex, incluzand reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment, dar si pe cele ale unor artisti cunoscuti. In cadrul evenimentului vor fi premiati elevii English Kids Academy din clasele II – XII si elevii participanti la concursul de engleza Fonix. Acestia vor purta purta costume de epoca, bucurandu-se de premii, concerte si multe surprize.

Sutinem cauzele caritabile

De asemenea, ca in fiecare an, in aceeasi zi vor fi stranse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile. Principalele teme si cauze caritabile sustinute de-a lungul anului prin donatiile stranse cu ocazia Balului Britanic:

  • 2013: copiii au fost incurajati sa constientizeze importanta responsabilitatii sociale, a salvarii planetei si a mediului inconjurator; in 2013, Balul a sprijinit Asociatia copii in dificultate;
  • 2014: i-am indemnat pe copii sa gandeasca si sa actioneze in sensul intrebarii: Cum sa facem o lume mai buna? Am oferit ajutor batranilor aflati dificultate si de care au grija in acest moment oamenii de la Fundatia CASA PAINII.
  • 2015: le-am propus copiilor sa se gandeasca la viitor, la viitorul lor si al altor copii. Cauza caritabila s-a indreptat spre SOS Satele Copiilor. Colaborarea cu SOS Satele Copiilor este una care a inceput cu multi ani in urma prin organizarea unor cursuri pentru copiii din SOS care se pregateau sa iasa din comunitate si sa isi ia viata in piept.
  • 2016, 2017 si 2018: am invatat despre acceptarea diferentelor dintre oameni si formarea respectului reciproc. Sumele stranse prin taxa de participare au fost directionata catre Centrul Stelutelor – Asociatia M.A.M.E.

Multumim tuturor partenerilor implicati pentru sprijinul acordat:Albalact, Aqua Carpatica, Bebicafashion, Betty Ice, BluParty , Bookland, Editura Niculescu, Elite Art Gallery/ Ella, Eti Food Romania, Franke Kitchen Systems, Fundatia A&D Pharma, Fundatia Vodafone, GameDev Academy,Happy Cinema, Illy, Igienol,Ideal Board Games, Lego, Mega Image - Delhaize Group, MobilaMoll, Moviplast, Malina, Pigna, RPG Security, Parmalat, Softwin, Trupperware, Opera Comica pentru copii, Oraselul Cunoasterii, Selgros.

Despre editiile trecute ele evenimentului, puteti afla mai multe aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu