characters characters

S-a lansat InvetiCuPlacere.ro, platforma de invatare distractiva cu jocuri educationale

11 ianuarie 2016    |   1600 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Inveti cu placere
Stiai ca s-a lansat InvetiCuPlacere.ro? Ce este? O platforma educationala distractiva sau… si mai prietenos spus, locul unde copiii din clasele primare invata cu placere.

Copiii vor descoperi pe InvetiCuPlacere.ro o adevarata lume fantastica: Griniria. Acolo vor descoperi animatii, teste, experimente si multe jocuri pentru copii dornici sa exploreze. Cu siguranta, i se va parea spectaculos si taramul jocurilor pentru antrenarea memoriei, atentiei si inteligentei emotionale.

Deoarece Griniria este o lume in permanenta schimbare te invitam sa faci parte din echipa celor care contribuie la imbunatatirea continutului. Completeaza formularul de inscriere de pe platforma, fa echipa cu copilul tau si testeaza platforma! Timp de 1 luna, copilul tau va avea acces gratuit la platforma si ocazia sa descopere toate bucuriile Griniriei. La finalul lunii vei primi un raport complet al activitatii copilului pe platforma.

Copiii vor adora acest site. Parintii vor fi multumiti de calitatea timpului petrecut online: joaca si invatare in acelasi timp. Invatatorii vor observa progresele la clasa. Ce bine este cand toata lumea este multumita!

Descopera InvetiCuPlacere.ro!

Comentează:
4 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Mariana    19.01.2016 - 22:24
    Chiar daca are un an in plus ( e in clasa a III a) Andi va primi cu placere provocarile platformei. Asteptam de mult asa ceva.
  • Fără foto
    Pintilie Lacramioara    19.01.2016 - 21:23
    Interesant !!!
  • Fără foto
    Corina Lutescu    19.01.2016 - 21:23
    Foarte interesant
  • Fără foto
    sorina iantz    19.01.2016 - 14:45
    te antrenează şi înveţi cu plăcere.