characters characters

Reacomodarea la scoala dupa vacanta de iarna. Cum le place sa invete copiilor

04 ianuarie 2017    |   654 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

copii la calculator
Intalniri cu prietenii, cine festive, evenimente stralucitoare, petreceri tematice, dulciuri de casa, cadouri, Mos Craciun, colinde – toate acestea fac ca vacanta de iarna sa fie, poate, cea mai frumoasa, chiar daca nu este si cea mai lunga vacanta.

Cu atata distractie, e greu ca revenirea la rigorile scolii sa se faca lin si fara prea multe emotii negative. Mai ales in prima saptamana. De aceea, e important ca parintii si cadrele didactice sa le fie alaturi micutilor tocmai pentru a-i ajuta sa se reacomodeze cat mai usor la programul de scoala.

# 1 – Odihna

Daca in timpul vacantei de iarna programul de somn al copiilor n-a mai fost respectat la fel de riguros ca de obicei si cei mici s-au invatat sa stea serile mai tarziu, acum e momentul sa revina la ora lor obisnuita de culcare. Desi „orice invat are si dezvat“, renuntarea la privilegiul de a se distra mai mult nu se face fara proteste si revolte virulente. De aceea, parintii ar trebui sa revina la rutina zilnica inainte de incheierea vacantei de iarna, tocmai pentru ca inceperea scolii sa nu-i prinda obositi pe copii.

>>Citeste in continuare articolul aici<<

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu